Chicago
79°
Sunny
6:46 am6:34 pm CDT
Feels like: 79°F
Wind: 8mph SE
Humidity: 59%
Pressure: 30.18"Hg
UV index: 4
SunMonTue
79/61°F
81/63°F
81/68°F

Published 1 year ago

By admin

DUG BAKA JELE POTPUNO IZMIREN: Čačani se ujednili za plamenit poduhvat!

Čitavu javnost juče je potresla vest da su čuvenoj Jeli Surudžić (90), izvršitelji zaplenili penziju kako bi se naplatili troškovi nakon što je izgubila sudski spor koji je vodila pošto je objavila svoju knjigu.

Gospođa Surudžić obratila se pismom gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću za pomoć, kako bi izmirila dug koji nije u mogućnosti da isplati na osnovu sudske presude, te je bila prinuđena da pozajmi 100.000 dinara.

“Obaveštavamo javnost da je gradonačelnik, smatrajući da gospođa Jela Surudžić nije zaslužila da se nađe u ovakvoj situaciji, u ime lokalne samouprave, doneo odluku da joj Grad Čačak pomogne, tako da je je njen zahtev uvažio i pomenuti dug je izmiren”, saopšteno je iz kabineta Miluna Todorovića.

Ime Jele Surudžić crvenim slovima je ispisano u istoriji grada Čačka, dok je ona bila direktor Predškolske ustanove u gradu na Moravi izgrađeno je deset vrtića, ali i odmarališta u Ulcinju i Zdravljaku. Na put je izvela mnoge generacije mališana i jedna je od živih legendi Čačka.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE