Chicago, IL
39°
Clear
6:34 am5:32 pm CST
Feels like: 34°F
Wind: 10mph NW
Humidity: 72%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 0
8 am9 am10 am11 am12 pm
39°F
41°F
43°F
45°F
45°F
SatSunMonTueWed
36°F / 32°F
55°F / 36°F
61°F / 50°F
64°F / 28°F
37°F / 27°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

DOMAĆI FILM KAD PORASTEM BIĆU KENGUR PREDVIDEO BUDUĆNOST: Replike su postale viralne!

Film “Kad porastem biću Kengur” Raše Andrića iz 2004. godine, jedan je od najomiljenijih kod svih generacija, ponajviše zahvaljujući odličnoj ekipi glumaca i replikama koje su zaživele u narodu nezavisno od samog filma.

Zašto danas pričamo o ovom kultnom filmu? Pre nekoliko sati, nad Rumunijom je zatvoren vazdušni prostor zbog, kako tvrde tamošnje vlast, jurenja NLO-a. Dosta ranije pre toga, od ranih jutarnjih časova, Rumuniju je pogodila serija zemljotresa, koji su se osetili i u Srbiji, da bi se onda pojavila i vest o pojavi NLO objekta.
Nije prošlo mnogo, a korisnici društvenih mreža su već počeli da zbijaju šale, poredeći situaciju iz kultnog filma sa onim što se danas dogodilo.

Naime, u sceni nakon što su “videli NLO” prilikom sedenja na krovu. Avaks, Hibrid, Sumpor i penzioner Sreten Žujikić, odnosno glumci Lazar Strugar, Miodrag Fišeković, Gordan Kičić i Petar Kralj, uključuju se uživo u radio program koji vodi legendarni voditelj Igor Brakus.
“Čudna noć u našem gradui. Zemljotres, nestanak struje, smetnje na vezama, a evo, sad nam se javljaju očevidci neobičnih pojava na nebu. “, čuje se u trenutku kada Sumpor pokušava da dobije vezu sa radio stanicom.
Nakon toga, maestralni Petar Kralj započinje svoju mini bravuru u vidu replike koja živi već 20 godina i svako malo se koristi u govoru.

“Sreten Žujkić, penzioner. To je bila neka plavičasta masa, to se kretalo i odjednom nestalo. U pravcu Grocke.”, glasi replika.

Nakon toga, radio voditelj postavlja novo pitanje, nakon čega kreće legendarni odgovor gospodina Žujikića.

“Da vas pitam, da li je to što ste videli, u vezi sa zemoljotresom i nestankom struje?

“A da ja vas pitam, šta je sa petsto miliona neprijavljenih Kineza, a? Ćutimo. Oni kopaju tunele do Moskve, Pariza, Londona, Vašingtona. Svetska globalizacija vodi rat protiv cele planete. Ko je srušio Berlinski zid? Ko je uradio privatizaciju u Slovačkoj i gde je Isusova ruka?”, glasi replika zbog koje se svako ko pogleda bilo film, insert ili neko u društvo ispriča kao foru, drži za stomak od smeha.
Nažalost, NLO , navodno u obliku balona, nije proleteo u pravcu Grocke, ali možda je makar stigao do Vršca. Čekaćemo večeras, te videti da li neki laloški Avaks i Hibrid budu prijavili čudne pojave na nebu.

PROČITAJTE VIŠE:

ANKETA U SAD OTKRIVAJU:Više republikanaca je za Trampa nego demokrata za Bajdena!

U NAPULJU VOLE SRBIJU: Lokalni navijači proslavili pobedu uz pesmu i srpsku trobojku!

SVETSKO ČUDO U DUBAIJU: Gradi se replika meseca visoka 224 metara, koštaće 5 milijardi dolara !

Izvor: Blic
Foto:/ Printscreen YouTube /Đorđe Milenković

YOU MAY LIKE