Chicago
23°
Clear
7:01 am5:06 pm CST
Feels like: 12°F
Wind: 11mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 30.22"Hg
UV index: 0
FriSatSun
10/7°F
37/32°F
37/27°F

Published 07:55

By Antonije Kovačević

DOKTORU FAUČIJU PRETI ZATVOR? Potrošio novac poreskih obveznika na brutalne eksperimente nad psima! (VIDEO)

Izveštaj projekta „Vajt kout vejst“ (VCV) koji je zasnovan na podacima Nacionalnog instituta za alergiju i zarazne bolesti (NIAID) pokazao je da je više od 400.000 dolara novca američkih poreskih obveznika potrošeno na eksperimente nad psima tokom kojih su biglovi zaraženi parazitima putem ujeda mušica


Projekt je pokazao da je proračun birokratije dr Entonija Faučija za 2021. procenjen na 6 milijardi dolara, a da dokumenti dobijeni zahvaljujući Zakonu o slobodnom pristupu informacijama daju dokaze o istraživanju u kom su zdravi biglovi tretirani eksperimentalnim lekom pre nego što su izloženi ugrizima mušica koje su nosile parazit za koji se zna da je zarazan za ljude.

U emisiji „Foks njuz prajmtajm” voditelj Ben Domenek je primetio da ljubitelji pasa možda imaju još veći razlog za borbu sa Faučijem nego njegov sada već stalni neprijatelj u Kongresu, senator Rend Pol iz Kentakija.

Pol, republikanac, ispitao je osamdesetogodišnjeg epidemiologa pred Kongresom u vezi sa bespovratnim sredstvima Nacionalnog zdravstvenog instituta za laboratoriju u Vuhanu odakle se sumnja da potiče korona virus.

„Ako je doktor Entoni Fauči mislio da je Rend Pol ljut na njega, sačekajte da aktivisti za prava životinja vide ovo“, rekao je Domenek o studiji o biglovima.

– Novi izveštaj pokazuje da je pod Faučijevim rukovodstvom NIAID finansirao bolne i smrtonosne eksperimente nad psima – rekao je on, dodajući da dokumenta do kojih je došao „Vajt kout vejst“ pokazuju da su „psi mesecima trpeli bol, a jednom kada su istraživači završili sa njima – oni su ubijeni“.

Džastin Gudman, potpredsednik projekta VCV, rekao je da eksperimenti najverovatnije bili slučaj „nepoštovanja nauke“.

Voditeljka „Foks nejšna“ Lara Logan takođe se uključila u raspravu, prenosi „Foks njuz“.

„Znamo da se ove stvari dešavaju, ali da li bi trebalo da se dešavaju sa novcem poreskih obveznika? Dr Fauči sve više postaje dr Zlo. Uvek iznova, pokazuje se da odluke koje je doneo i koje su uništile milione života širom sveta postaju sve vidljivije“, rekla je Loganova.

Izvor: Informer Foto: Youtube

YOU MAY LIKE

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
MILVOKI PROSLAVIO SVETOG SAVU: Patrijarh Porfirije poručio roditeljima: "Ne učite decu samo da budu Srbi..." (FOTO+VIDEO)
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
"BOŽJA PRAVDA PRED OČIMA BILA GEJTSA": Čuveni španski pisac tekstom podigao spomenik Đokoviću!
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!
“ON JE NAJVEĆI KOJI JE IKADA DRŽAO REKET”: Cicipas se poklonio Noletu: Hvala ti što me činiš boljim!