Connect with us

aktuelno

ĐOKOVIĆ NA UDARU REGIONA: Napadi zbog rakije ‘Draža’ (FOTO)

Published

on

Novak Đoković fotografisao se pre nekoliko dana sa rakijom “Draža”, koju je dobio na poklon, a koja je izazvala lavinu komentara na Balkanu.

Mnogi su u Hrvatskoj i BiH munjevito zaboravili koliko je Novak radio na promociji njihovog turizma, koliko je puta lepo govorio o sportistima i teniserima iz njihovih zemalja, koliko puta je ugostio Damira Džumhura i radio sa njim na Dorćolu, a upravo je i sada sarajevski igrač gost Beograda i ima priliku da mnogo toga nauči od “broja 1”.

Na društvenim mrežama su tako osvanuli i brojni komentari na račun Novaka, koji su za cenzuru, a paljbu su osuli i mediji iz regiona.

“Avaz” piše da je objavljena fotografija na kojoj Novak “drži kutiju rakije na kojoj je lik ratnog zločinca iz Drugog svetskog rata”, u sličnom maniru je i hrvatski Indeks pisao o fotografiji, prenoseći čak i uvredljive poruke na njegov račun, a pojedini komentatori vesti su tražili da se “Đokoviću zabrani ulazak u Hrvatsku”.

Zajedljivo, i uz mnogo ružnih reči, mnogi su dočekali novih pet minuta da napadnu Novaka, iako njegova dela mnogo više govore o tome koliko se trudio da širi pozitivnu sliku o regionu, Srbiji, Hrvatskoj i BiH.

Dug je i spisak stvari koje je Novak učinio za mnoge u regionu, podsetićemo samo na donaciju od 110.000 evra za pomoć poplavljenim područjima u BiH i Hrvatskoj.

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen YouTube / Novak India Fans

Advertisement