Chicago, IL
48°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 3mph E
Humidity: 45%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
46°F
45°F
45°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

DOBROTVORNO DAVANJE POKLONA U ČIKAGU: Marija Papas organizuje specijalan događaj za Dan očeva!

Predsednik “Black Men United” pastor Džon Harel, blagajnica okruga Кuk Marija Papas i medijska ličnost Кendis Džordan učestvovaće u dobrotvornom događaju davanja poklona za Dan očeva na aveniji North Michigan u nedelju, 19. juna.

Uručivanje poklona će biti održano od 16 i zatim od 18 časova na severoistočnom uglu “Michigan Avenue” i “Pearson Street”.

Među poklonima koji će biti podeljeni nalaze se friteze, punjači za automobilske baterije, punjači za mobilne telefone, ručni masažerei, ovlaživači vazduha i mali ledomati.

“Ovo je deo misije Black Men United. Vraćanje zajednici. Oduševljen sam što sam partner sa blagajnicom Papas i Kendis u ovoj specijalnoj nagradnoj igri”, rekao je pastor Harel.

“Očevi su nedovoljno cenjeni u našem društvu. Ovo je samo mali način da im odamo počast na njihov poseban dan”, rekla je Papas.

Black Men United je neprofitna organizacija posvećena promeni narativa crnačke zajednice i unošenju nade izgradnjom mostova u zajednicama širom Amerike. Harrel je takođe pastor misionarske baptističke crkve Proviso u Mejvudu.

Кancelarija blagajnika okruga Kuk je u prošlosti bila u partnerstvu sa Black Men United. Prošlog meseca, Papas je bila jedan od lokalnih lidera koja je pomogla da se obezbede tri kamiona sa hranom i pomoći za stanovnike Bafala nakon masovne pucnjave u prodavnici. U martu se Papas pridružila organizaciji za slanje pomoći u Ukrajinu.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE