Connect with us

aktuelno

DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Ričard Grenel na udaru albanskih ekstremista zbog vidovdanske čestitke Srbima! (FOTO)

Published

on

Američki diplomata Ričard Grenel već danima je na meti albanskih ekstremista koju mu šalju opasne i preteće poruke, samo zato što je Srbima i Srbiji čestitao Vidovdan.

Posle prve jezive poruke koju je Grenel podelio sa svojim pratiocima na instagramu, a u kojoj se navodi da će biti “eliminisan i obezglavljen” čim dođe u Albaniju, američki diplomata je primio je na društvenim mrežama čitav niz uvreda i pretnji, koje je podelio sa javnošću.

Nekadašnji izaslanik Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine dobio je poruku u kojoj se navodi “da Albanci nisu zadovoljni njim”, a propraćena je emotikonima koji prikazuju noževe i sekire.

Jedan korisnik poručio je Grenelu da je “go*no” i to zato što je “fe*et”.

“Nasilje i homofobija su odvratni. Uvek rado čitam promišljene komentare, ali ljudi ne mogu da vas razumeju ako im fizički pretite”, napisao je Grenel na Instagramu uz fotografije pretećih poruka koje je dobio.

Na Grenela su se obrušili i pojedini prištinski političari, poput Vljore Čitaku i Bedžeta Pacolija, tvrdeći da se “protiv Osmanlija u Kosovskoj bici borila balkanska, a ne srpska vojska”.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen Instagram @richardgrenell

Advertisement