Chicago, IL
64°
Clear
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 2mph S
Humidity: 42%
Pressure: 29.8"Hg
UV index: 0
12 am1 am2 am3 am4 am
59°F
57°F
52°F
50°F
48°F
MonTueWedThuFri
63°F / 48°F
66°F / 59°F
66°F / 50°F
57°F / 48°F
54°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

DIZNI PLAĆA SOPSTVENU GLUPOST: Džoni Dep u novim “Piratima sa Kariba” za 300 miliona dolara!

Džoni Dep navodno bi treba da se vrati u Pirate sa Kariba nakon što je izbačen iz franšize 2018.

Glumac je igrao je kapetana Džeka Speroua u prvih pet nastavaka voljenog filma, debitujući u filmu Prokletstvo crnog bisera 2003. godine.

Slavni glumac je u pregovorima sa Diznijem o “poslu od 300 miliona dolara” nakon što je dobio na suđenju Amber Herd, prenosi Daily Mail.

Insajder je otkrio da je Dizni zainteresovan da “obnove vezu sa Depom”:

„Došli su do glumca pre njegovog suđenja za klevetu protiv Amber Herd i pitali ga da li bi bio zainteresovan da se vrati snimanju filma”!

Izvor je dodao da je u toku još jedan projekat za Dizni Plus: „Dogovor je navodno da se Džoni Dep vrati kao Džek Sperou u film “Pirati sa Kariba 6 ” kao i seriji o ranom životu Kapetana Crnog bisera.“

Depov pravni tim tvrdi da je glumac izgubio isplatu od 22 miliona dolara nakon što je Herdova 2018. objavila svoj tekst u Vašington postu u kome nije identifikovala Depa, ali ga je jasno označio kao nasilnika u porodici.

Dep je rekao da se oseća kao da je “kriv dok se ne dokaže da je nevin”.

Slavni glumac je tužio Herd zbog knjige koju je napisala, opisujući ga kao ‘javnu ličnost koja predstavlja zlostavljanje u porodici’.

Porota je odlučila u Depovu korist.

Porota je zaključila da bi Dep trebalo da dobije 10 miliona dolara nadoknade štete i 5 miliona dolara kaznene štete, ali je sudija smanjio kaznu na 350.000 dolara pod državnim limitom.

Herd je rekla da planira da uloži žalbu na presudu dok se nalazi na ivici bankrota.

Izvor blizak glumici vrdi da je 36-godišnja glumica “švorc” i da “smatra svoju karijeru u Holivudu završenom” i “nema šta da izgubi” nakon katastrofalnih nekoliko meseci.

Herdova je preko svog advokata priznala da ne može da priušti odštetu od 8,3 miliona dolara koja je dodeljena Depu.

Advokati Džonija Depa i Amber Herd sada nisu uspeli da postignu sporazum u poslednjem trenutku koji bi mogao da smanji odštetu koju glumica duguje svom bivšem mužu, nakon šestonedeljnog suđenja za klevetu koje je završeno ranije ovog meseca.

Umesto toga, sudija na suđenju je u petak ozvaničila dodelu porote pismenim nalogom da Herd plati Depu 10,35 miliona dolara jer je naneo štetu njegovoj reputaciji opisujući sebe kao žrtvu porodičnog zlostavljanja u tekstu koji je napisala.

Sudija Peni Askarate dovršila je presudu pošto je unela nalog o presudi u sudski zapisnik nakon kratkog saslušanja u okružnom sudu okruga Ferfaks. Ni Dep ni Herd nisu bili prisutni.

Takođe je naložila Depu da plati Amber odšetu 2 miliona dolara.

Naredba je bila formalnost nakon što je porota objavila svoju presudu 1. juna, uglavnom na strani Depa nakon senzacionalnog suđenja u kojem je par otkrio jezive detalje njihovog kratkog braka tokom televizijskog suđenja koje je pomno praćeno na društvenim mrežama.

Advokati i Depa i Herda nisu uspeli da postignu nagodbu u poslednjem trenutku, što sada znači da može biti skup i dugotrajan žalbeni proces.

Za tri nedelje, slučaj će se prebaciti na Apelacioni sud Virdžinije, a za to vreme obe strane će imati 30 dana da podnesu obaveštenje o žalbi

Izvor: Daily Mail Foto: Promo

YOU MAY LIKE