Chicago
45°
Kиша
6:58 am4:20 pm CST
Осећај: 39°F
Ветар: 12mph ENE
Влажност: 87%
Притисак: 29.87"Hg
УВ индекс: 0
СубНедПон
43/37°F
41/32°F
43/34°F

Published 2 godine ranije

By admin

DEVOJKA SA VIRALNE FOTOGRAFIJE PORUČILA: Mi smo jedan narod i sve što želimo je mir! (FOTO)

Julijana Кuznjecova bila je sa svojim verenikom na koncertu u Poljskoj prošle nedelje, kada je primetila mnoštvo zastava okolnih zemalja raštrkanihe po gomili. To joj je dalo ideju, prenosi Vošington Post.

Ona je Ruskinja, a njen verenik je Ukrajinac. Pozajmili su zastave svojih država i zamolili nekoga da ih zajedno fotografiše posle koncerta beloruskog repera Maksa Кorža u Varšavi.

Julijana je objasnika kako nisu planirali da naprave pozu, već da su prosto stajali pribijenih čela, ne gledajući u kameru i držeći se umotani u zastave.

“Nismo imali nikakve političke namere sa fotografijom. Ali nakon što je slika obišla internet i sakupila gomilu komentara, dobrih i loših, shvatila sam da možda ovakva fotografija može pružiti nadu ljudima da sve može biti dobro bez obzira na sve, da ljubav može da pobedi sve”, ispričala je Kuznjecova.

Reakcija mreža na njihovu poruku bila je pomešana. Neki su mislili da je to inspirativni prikaz ljubavi koja prevazilazi politiku, a drugi kako je to “izdajnički potez” usled sukoba između dve zemlje.

Кuznjecova je objavila fotografiju na svom Instagram profilu i označila je repera Кorža, kao i nekoliko fan stranica. Njena prva objava prikupila je više od 240 komentara, a fotografiju su zatim objavili i drugi nalozi, da bi je na kraju je preuzelo i nekoliko ukrajinskih i ruskih blogova.

Jedan ukrajinski vojnik, Anatolij Stefan, objavio je fotografiju Кuznjecove na svojoj Fejsbuk stranici uz natpis: “Da li je neko rekao ovom mladiću koliko je ukrajinske dece ostalo siročad zbog tri boje koje visi na ramenima ove devojke?”

Neki drugi su postavljali pitanje da li je par zaista zaljubljen, ili sve samo “ruska propaganda”.

Ipak, nisu sve reakcije bile negativne. Jedan korisnik Instagrama paru preneo lepe želje za budućnost, dok je drugi naveo kako mu je pogled na fotografiju poboljšao raspoloženje.

Iako je Кuznjecova u početku bila iznenađena razinom odgovora, tvrdi da joj je drago jer su mnogi tumačili fotografiju na isti način kao i ona.

“Mi smo jedan narod i za nas su takvi odnosi apsolutno normalni. U stvari, iskreno mi je drago što je toliko ljudi pozitivno reagovalo na našu fotografiju. To znači da je sve što želimo mir”, zaključila je Kuznjecova.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Juliana Kuznetsova

YOU MAY LIKE