Chicago, IL
54°
Clear
6:07 am7:33 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 9mph E
Humidity: 54%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
54°F
54°F
54°F
55°F
57°F
WedThuFriSatSun
64°F / 48°F
55°F / 45°F
54°F / 41°F
48°F / 39°F
54°F / 41°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

DEL BOJ U 83. GODINI OTKRIO ISTINU: Saznao da ima 52-godišnju ćerku i unuka, dočekao ih raširenih ruku! (FOTO)

Vest je šokirala Dejvida, kao i njegovu suprugu Gil Hinklif i ćerku Sofi Mej.

Legendarni glumac ser Dejvid Džejson kaže da je „oduševljen“ nakon što je otkrio da ima 52-godišnju ćerku i 10-godišnjeg unuka za koje nije ni slutio da postoje.

Zvezda serije „Mućke“, koji je ranije verovao da ima samo jednu 22-godišnju ćerku, rekao je da bi bilo malo reći da je iznenađen otkrićem.

Slavni glumac je rado primio svoju novopronađenu ćerku Abi Haris i unuka Čarlija u porodicu i reko je da sada nadoknađuje izgubljeno vreme. Ćerku je dobio sa glumicom Dženifer Hil – koja je glumila u filmu o Džejmsu Bondu – i nakon što su njena majka i Dejvid imali kratku vezu, rođena je 1970.

Vest je šokirala Dejvida, kao i njegovu suprugu Gil Hinklif i ćerku Sofi Mej, ali porodica kaže da je Abija i Čarlija dočekala raširenih ruku.

„Moja supruga Gil i ćerka Sofi su dale veliku podršku i razumevanje i prigrlile su Abi, poželele dobrodošlicu njoj i njenom malom sinu u njenu sada širu porodicu“, rekao je glumac.

Abi kaže da iako nije imala pojma ko joj je otac – sumnjala je u Dejvida nakon što je čula za njegov odnos sa njenom majkom dok su oboje glumili u scenskoj adaptaciji radio drame Dilana Tomasa 1970. Njeno uverenje je postalo snažnije nakon što je shvatila da deli nos istog oblika kao i on.

Prethodno je mislila da joj je otac Džefri Dejvion, koji je bio oženjen njenom majkom, sve do njegove smrti 1996.

PROČITAJTE VIŠE:

„Otkrivajući identitet mog oca, počinjem da sklapam svoj. Naravno, ja sam neverovatno ponosna, ali, često, potpuno preplavljena tugom zbog godina koje smo izgubili“, rekla je Abi.

Ser Dejvid je 2005. godine proglašen vitezom za svoje zasluge u glumi i komediji. Oženio se gđicom Hinklif u novembru te godine. Počeo je da izlazi sa Hinklif nakon što je njegova dugogodišnja partnerka od 20 godina, velška glumica Majfanvi Talog, umrla od raka dojke sa 45 godina.

Glumac je prvi put postao otac u 61. godini, a nakon što se Sofi rodila, rekao je da mu je to „bilo suđeno“ jer je veći deo njegovog života bio fokusiran samo na uspeh.

POVEZANE TEME:

KOSOVSKA KRIZA INSPIRISALA HOLIVUD: Srbija i Albanija zaratile u novoj epizodi popularne američke TV serije (VIDEO)

PREVARIO SMRT ZA DLAKU: Ispovest srpskog planinara koji je spasen na Prokletijama u Albaniji! (VIDEO)

KORIDA JE STIGLA NA BALKAN: U susednoj zemlji gradi se arena za borbu bikova! (VIDEO)

Izvor: Zadovoljna
Foto: Printscreen Twitter @foolshorses_

YOU MAY LIKE