Connect with us

Amerika

DA LI JE “BLACK LIVES MATTER” VODEĆA POLITIČKA SILA U SAD: Čuveni voditelj FOX-a ostao bez sponzora u emisiji (VIDEO)

Published

on

Karlson je izneo tezu da je “Black lives matter” trenutno vodeća politička sila u zemlji koja svakodnevno, na ulicama desetine gradova, oblikuje i menja Ameriku iz dana u dan

Čuveni voditelj Fox News-a Taker Karlson ostao je bez sponzora u svojoj emisliji nakon iznetih stavova na račun “Black lives matter”.

On je u subotu taj pokret nazvao “Crni životi su nemiri”, da bi ga već početkom nedelje sačekala odluka dve kompanije u vlasništvu Diznija, T-Mobile i ABC – da zaustavljaju oglašavanje u emisiji.

YOU TUBE CENZURIŠE ISTINU O KORONI: Obrisan video dvojice američkih lekara

Karlson je izneo tezu da je “Black lives matter” trenutno vodeća politička sila u zemlji koja svakodnevno, na ulicama desetine gradova, oblikuje i menja Ameriku iz dana u dan.

Na primeru Mineapolisa i gradonačelnika Džejkoba Freja, voditelj Fox Newsa je pokazao kako stvari trenutno funkcionišu.

RAĐANJE TREĆE AMERIKE: Korona je mrtva, živela nova epidemija!

Iako su demokrate u kongresu predložille smanjenje fondova za policiju, u prilogu koji je Karlson analizirao vidi se da BLM traže potpuno ukidanje policije, a na direktno pitanje upućeno gradonačelniku Freju da li se on slaže sa njima, i njegovog negativnog odgovora, izviždali su ga i “oterali kao dete koje je nešto skrivilo”.

Americans Stunned After A Weekend Of Insanity

At a moment like this, there’s no advantages in cowardice. You think you’re saving yourself. You’re just empowering people who hate you. Before you know it, you’re confessing to crimes you didn’t commit. Don’t start. Tell the truth. This is a good country, better than any other. We are flawed but we are trying. We have nothing to be ashamed of, none of us. Immigrants know that best of all. That’s why they come here, a million new Americans every year. They’re not coming because America is a racist country. They’re coming because it isn’t.

Geplaatst door Tucker Carlson Tonight op Maandag 8 juni 2020

“Umesto da ostane i kaže da je to njegov grad, demonstranti su uspeli da postide Freja i učine da ode spuštene glave”, konstovao je Karslon i dodao da je zabrinjavajuće to što je jedna gospođa na snimku u tom trenutku zapretila gradonačelniku smenom na sledećim izborima.

“Šta su oni, politička partija?”, pitao je Karter.

Voditelj, poznat po svojim oštrim komentarima i konzervativnim stavovima, u opisu svojih priloga iz sporne emisije napisao je sledeće:

Kako grupa ljudi bez korisnih veština, bez evidencije o dostignućima i ličnoj higijeni, grupa sposobna samo da razbije prozore i zapali vatru, stvori potpuno novu zemlju? U ovom trenutku nema prednosti u kukavičluku. Mislite da čuvate sebe. Samo osnažujete ljude koji vas mrze. Pre nego što to saznate, priznajete zločine koje niste počinili. Ne počinjite. Recite istinu. Ovo je dobra zemlja, bolja od bilo koje druge. Mi imamo mana, ali pokušavamo. Nemamo zbog čega da se stidimo, niko od nas. Imigranti to najbolje znaju. Zato oni dolaze ovde, milion novih Amerikanaca svake godine. Oni ne dolaze jer je Amerika rasistička zemlja. Dolaze zato što nije“, napisao je on iznad video isečaka iz emisije.

CHAZ Is Part Commune, Part Street Festival

It’s a tale of unlikely good fortune, and the triumph of perseverance over hardship. How do a group of people with no useful skills, no record of achievement or personal hygiene, a group capable only of smashing windows and setting fires, create an entirely new country?

Geplaatst door Tucker Carlson Tonight op Vrijdag 12 juni 2020

Sve ovo kao posledicu ima da je Karlson ostao bez sponzora za svoju emisiju.

„Nismo objavili oglase na „Taker Karlson večeras“. Otkazali smo sve buduće reklame. Nastavićemo da podržavamo one koji se suprotstavljaju rasnoj nepravdi,”, rekao je predstavnik T-Mobile u tvitu i dodao “Zbogom Taker Karlson!”.

TEKST: Sanja Ilić/Serbian Times, usatoday FOTO: Printscreen

Advertisement