Connect with us

Amerika

ČUDO OD BEBE: Posle otvorene operacije na srcu, šestomesečna Erin se uspešno bori i protiv korone

Published

on

Šestomesečna beba Erin Bejts najmlađa je pacijentkinja pozitivna na koronavirus u dečjoj bolnici u Liverpulu, kojoj je pre samo tri meseca obavljena teška operacija srca na otvorenom. Devojčica ima problema sa dušnikom, a nedavno je preležala virus koji napada respiratorne organe i kod beba izaziva bronhtis, upalu pluća i neretko dovodi do smrti. Zbog svega toga, Erin je već bila stavljena na respirator.

Njeni roditelji, Ema i Vejn Bejts, uvereni su da će ona posle toliko pobeda svih dosadašnjih negativnih prognoza, i ovoga puta izaći ao pobednik!

Ili „čudom od bebe“ kako su je lekari nazvali nakon višemesečnog lečenja i odličnih izgleda za oporavak.

“Vejn i ja smo slomljeni nakon nove dijagnoze, ali verujemo da naša devojčica neće odustati od borbe za život. Molimo vas da se molite za nju. Ne smemo je izgubiti. Već je prošla kroz toliko toga – potrebna nam je jer je upravo ona ta koja nas upotpunjuje”, napisala je Ema na društvenim mrežama.

Ona je zajedno sa suprugom apelovala na građane da najozbiljnije shvate razmere opasnosti od pandemije i da se pridržavaju svih mera donetih u svrhu suzbijanja zaraze.

Inače, par je dobio devojčicu nakon deset godina bezuspešnih pokušaja. Samim tim što je došla na svet uprkos brojnim negativnim prognozama, veruju da će njihova ćerka uspešno prebroditi i ovaj, korona izazov.

IZVOR: Dailymail FOTO: Privatna arhiva

Advertisement