Connect with us

sport

ČUDO NA POMOLU, VASIĆ NAPADA ZLATO U TOKIJU: Srpski veslač preležao koronu i počeo sa treningom u Japanu!

Published

on

Nakon 13 dana karantina veslačka reprezentacija Srbije se konačno se smestila u Olimpijsko selo. Nakon što je po dolasku u Japan Miloš Vasić testiran pozitivno na prisustvo koronavirusa, iako su svi ostali članovi tima na svakodnevnom testiranju bili negativni, kompletna ekipa provela je skoro dve nedelje u hotelskim sobama.

Veslači zbog ovog slučaja nisu bili u prilici da obave pripremni kamp na jezeru Katsura i sada imaju samo nedelju dana da dovedu formu u optimalno stanje za početak takmičenja na Olimpijskim igrama.

SPREMNI ZA VELIKE STVARI: Veslači Srbije po izlasku iz karantina

Pre ulaska u Olimpijsko selo svi članovi veslačkog tima Srbije testirani su negativno na prisustvo koronavirusa, kao i Miloš Vasić.

Zahvaljujući velikom naporu Olimpijskog komiteta Srbije i pomoći Ambasade Srbije u Japanu, Jovana Arsić i Martin Mačković trenirali su sa trenerom Nikolom Stojićem u uslovima karantina na ergometrima koji su dopremljeni u hotel.

Miloš Vasić je  dobio dozvolu da nastavi sa trenažnim procesom nakon što su japanski lekari prema instrukcijama doktora iz Olimpijskog tima Srbije našem veslaču uradili detaljne zdravstvene preglede. Miloš Vasić je danas odradio lakši trening i dobro se oseća.

Izvor: RTS.rs Foto: Youtube

Advertisement