Chicago, IL
45°
Clear
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 5mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.87"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
43°F
45°F
43°F
46°F
50°F
TueWedThuFriSat
68°F / 27°F
32°F / 23°F
46°F / 32°F
52°F / 39°F
61°F / 46°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

ČUDESNA BILJKA IZ SIBIRA OSVAJA AMERIKU: Da li ste znali da sok od aronije leči sve ove bolesti…

Poslednjih nekoliko decenija Sibirska Aronija predstavlja predmet značajnih naučnih istraživanja, koja doprinose povećanju uvida u celokupan spektar njenih blagotvornih dejstava na zdravlje čoveka. Kompleksnost aktivnih principa Sibirske Aronije pokazuje lekovite učinke u slučaju hroničnih i akutnih bolesti, ali i u slučaju njihove prevencije.

U zdravom ljudskom organizmu fiziološki je izbalansiran odnos antioksidanasa.

Međutim, različita stanja kao što su stres (psihički, fizički, temperaturni, itd), izloženost različitim toksinima, teškim metalima, raznim vrstama zračenja, pesticidima ili nekim lekovima, neizbalansirana ishrana (gojaznost, neuhranjenost), zagađena atmosfera, pušenje, fizička neaktivnost, remete oksidativni balans i izazivaju mnoštvo akutnih i hroničnih bolesti, dok se upotrebom Sibirske Aronije može pozitivno uticati na ukupno zdravlje organizma i povećati kvalitet života.

JEDNA BILJKA ZA CEO ORGANIZAM

Upravo zahvaljujući antioksidativnom i antiinflamatornom delovanju, Sibirska Aronija efikasno štiti ćelije čitavog organizma i njihov genetski materijal od oštećenja, usporava starenje i deluje kod vrlo širokog spektra bolesti.

Sibirska Aronija pomaže u slučaju kardiovaskularnih oboljenja, jača cirkulaciju i utiče na normalizaciju krvnog pritiska, snižava nivo lošeg holesterola u krvi, jača zidove krvnih sudova i čini ih elestičnijim, korisna je u borbi s aterosklerozom i proširenim venama, reguliše krvnu sliku u kratkom vremenskom intervalu.

DO IMUNITETA PRIRODNIM PUTEM: Sibirska aronija raste i zri na temperaturama koje većim deliom godine ne prelaze 0 stepeni

Sibirska Aronija štiti endokrini sistem, pogotovo u slučaju problema sa štitastom žlezdom, kao i u regulaciji nivoa šećera u krvi i urinu, što je čini efikasnom u rešavanju problema sa dijabetesom. Istovremeno, znatno pomaže pri regulisanju telesne težine. Takodje, smiruje probleme gastrointestinalnog trakta, utiče na pravilan rad creva, doprinosi regulisanju probave i apetita, pomaže u problemima sa žučnom kesom i žučnim kanalima.

Zbog prisustva pektina i voćnih kiselina kod nekih osoba sa preosetljivom sluzokožom želuca može doći do mučnine, ali sok se može konzumirati istovremeno uz druge vrste hrane. Utvrđeno je snažno zaštitno dejstvo Sibirske Aronije na jetru i njen oporavak, kao i blagotvoran uticaj na zaštitu bubrega i pankreasa, ali i urinarnog trakta od bakterijskih infekcija.

Aktivni principi Sibirske Aronije neutrališu teške metale i radioaktivne materije u organizmu, i štite od različitih vrsta patogena.

ANTIKANCEROGENO DEJSTVO

Posle černobiljske katastrofe, Aronija se delila ugroženom stanovništvu kako bi se sprečile posledice radijacije. Redovno konzumiranje Sibirske Aronije doprinosi jačanju imuniteta i sprečava razvoj bakterijskih i virusnih infekcija u organizmu. Svojim dejstvom Aronija ublažava alergijske bolesti. Pored toga, ostvaruje UV i IC protektivno delovanje, čime se podupiru odbrambeni mehanizmi kože od zračenja.

VIŠESTRUKA PRIMENA: Aronija je prirodni lek i do sada je pomogla mnogima

Ona ubrzava zarastanje rana, sprečava starenje kože i usporava nastanak bora. Sibirska Aronija blagotvorno utiče na zdravo funkcionisanje očiju i poboljšavanje vida, čak i u slučaju već razvijenih određenih poremećaja vida, ublažava glavobolje i migrene, i deluje neuroprotektivno, stvarajući zaštitu od pojave demencije i nastanka Alchajmerove bolesti.

Jedan od najboljih saveta za ljude koji su u potrazi za hranom koja potencijalno može smanjiti rizik od razvoja raka, ali i biti saveznik u borbi protiv najrazličitijih malignih bolesti jeste svakako Sibirska Aronija, koja je već pokazana kao izrazito jak antioksidans sa antikancerogenim dejstvom.

Neprestano naglašavamo da bi iskustvo i znanje trebalo ujediniti pod budnim okom nauke, koja poštuje zakonitosti prirode i deluje u službi čoveka. Lečenje je lična stvar jer je svaki čovek jedinstven. Prirodni sokovi Aronia Treasure nisu zamena za Vaše lekare, koji Vas poznaju i u saradnji sa Vama propisuju terapiju, ali mogu biti značajna pomoć u regulaciji važnih procesa u Vašem organizmu i sprečavanju uslova za nastanak bolesti.

ARONIA TREASURE – SOK IZ NETAKNUTE PRIRODE

U slučaju sokova Aronia Treasure izraz Sibirska Aronija ne označava određenu sortu aronije već zaista Aroniju koja raste i bere se u Sibiru, pod vrlo specifičnim klimatskim okolnostima, što je razlikuje od svih drugih Aronija koje rastu po svetu, između ostalog i onih koje uspevaju u Srbiji i Sjedinjenim Američkim Državama.

Sibirska Aronija od koje su nastali Aronia Treasure sokovi ne tretira se hemijskom zaštitom, a raste na prostoru udaljenom najmanje 500 milja od prvih industrijskih zona i na temperaturama koje su većim delom godine ispod 0 stepeni Celzijusovih, što obezbeđuje kvalitet kakav nije dostupan u svakodnevnim kupovinama na pijacama i u supermarketima.

NAJJAČI ANTIOKSIDANS: Aronia Treasure reguliše procese u organizmu i deluje preventivno na nastanak raznih bolesti

Merenja u Brunswick Laboratories pokazala su da Aronia Treasure antioksidantski nivo ORAC6 iznosi preko 20,000 μmolTE u dozi od 50 ml. Jedna flaša Aronia Treasure sadrži 750 ml soka što je dovoljno za najmanje dve sedmice svakodnevnog korišćenja. Otvorenu flašu bi trebalo čuvati u frižideru.

Naši sokovi Aronia Treasure napravljeni su u besprekornim uslovima, postupkom hladnog ceđenja u zatvorenom sistemu, po poslednjem HACCP standardu, bez dodavanja konzervanasa, aditiva, emulgatora, bez dodatog šećera i bez prisustva glutena.

ISKUSTVO PROTE SLOBODANA

Nedavno smo dobili pismo protojereja Slobodana Jovića iz Saratoge u Kaliforniji, koji, prema sopstvenom svedočenju, koristi Aronia Treasure. Njegova iskrena poruka je u službi zdravlja i vitalnosti – i ništa više.

Uz saglasnost prote Slobodana, pismo prenosimo i celini:

-Poštovani iz ArmedinaUSA, pišem Vam jer želim da prenesem moje iskustvo sa Aronijom. O Aroniji sam čitao već odavno u američkim izvorima kao o moćnoj i čudotvornoj biljci. Prvi pravi susret sa Aronijom desio se prošle godine (2017) u Alhambri, Kalifornija, za vreme proslave Eparhijskih dana.

Preosvećeni Vladika Maksim sve nas je pozvao da probamo Sibirsku Aroniju koju je podelila kćerka moga parohijana. Probao sam i ja, i opori ukus nije nešto što vas odmah privlači, ali konačno Aronija je bila tu na dohvat ruke.

Po povratku, ubrzo sam imao kontrolu dijabetesa kod mog endokrinologa. Nivo šećera kod mene bio je ekstremno visok (12). Moralo se nešto preduzeti odmah. Doktor je predlagao prelaz na insulin što ja nikako nisam želeo. Zamolio sam ga da me ostavi tri meseca da pokušam još nešto sa hranom. Nisam mu ništa rekao za Aroniju.

Od tada krećem sa Aronia Treasure, svako jutro po malu mericu (50 ml) na tašte, pre doručka. Imao sam sreću jer je Sibirska Aronija u pravi čas stigla i u moju parohiju, pa sam odmah nabavio ceo sanduk. Za tri meseca moj šećer se vratio skoro na normalu – sa 12 na 6.9. Bilo je to pravo čudo! Sledeća tri meseca snižavaju moj šećer na 6.1. U to doba sam trošio jedan vrlo skup lek, pa sam zamolio doktora da ga povuče iz mog tretmana. On se složio da i to probamo.

Sledeća tri meseca, bez uobičajenog leka, nivo šećera je i dalje na granici normalnog odnosno isti oko šest. Sad znam bez ikakve sumnje da Aronija pomaže veoma mnogo. Pored toga, nivo moje energije u toku dana je neverovatan! Aronia Treasure je čudo, i savetujem svima da je probaju! – kaže u svom pismu protojerej Slobodan Jović iz Saratoge, Kalifornija.

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Sokovi od aronije su pravi hit na američkom kontinentu, koji do sada nije znao za blagotvorna dejstva ovih plodova

Sokovi Sibirske Aronije dostupni su na američkom trzištu, u svih 50 američkih država.

Pozivamo Vas da iskoristite jednostavnost i pogodnosti on-line kupovine putem sledećih web adresa i brojeva telefona: www.ArmedinaUSA.comwww.AroniaTreasure.me www.facebook.com/aroniatreasure/ Telefon: 650-666-2444

Tekst: PR Foto: Armedina USA

YOU MAY LIKE