Chicago
64°
Fog
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 4mph SE
Humidity: 92%
Pressure: 30.13"Hg
UV index: 0
SatSunMon
75/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

CRNA KESA PREKO GLAVE, GO DO POJASA: Albanci objavili video snimak kako ispituju uhapšenog Srbina Nenada Orlovića!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas na vanrednoj konferenciji za novinare da su Albanci na društvenim mrežama objavili sraman snimak Nenada Orlovića kako sedi u prostoriji gde ga ispituju, go do pojasa, a na glavu mu je stavljena crna kesa.

To onda šeruju između sebe, sa raznom muzikom, i hvale se kako muče Srbina, kao što maltretiraju i sve Srbe koji su već uhapšeni.

Podsetimo, tzv. kosovska policija uhapsila je juče oko 10 sati Nenada Orlovića iz Kosovske Mitrovice. Orlović je uhapšen na svom radnom mestu u perionici automobila, u blizini autobuske stanice.

On je, inače, radnik gradske čistoće, a u perionici radi privatno. Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako specijalci sa četiri džipa opkoljavaju Nenada koji je u tom trenutku bio bez majice. U Nenada su pripadnici ROSU uperili duge cevi, a onda su ga brutalno oborili na zemlju.

PROČITAJTE VIŠE:

INTERVJU, LANMI MIAMI, SRBIN U PORNO HOLIVUDU: Ljubim ruke svojim partnerkama, trudim se da predstavim Srbiju u najboljem svetlu! (VIDEO)

POTRESNA ISPOVEST ČUVENOG GRADE (73) IZ ČIKAGA: Mi Srbi smo toliko moćni da bismo mogli da vladamo Amerikom, ali nam fali sloga (VIDEO)

NOLE O SRBIJI I MASOVNIM UBISTVIMA: “Mi jesmo nebeski narod, imamo genijalne ljude, ali moramo da pobedimo razdor…”

Izvor: Kurir
Foto: Kurir

YOU MAY LIKE