Connect with us

Amerika

CNN TUŽIO TRAMPA: Okrivili ga da je zloupotrebio njihove snimke u svom spotu (VIDEO)

Published

on

U novom spotu u kampanji za reizbor Trampa, koji je objavljen u nedelju, iskorišćen je deo iz emisije “The Situation Room”, ali u skraćenom izdanju i pogrešnom kontekstu

Borba na relaciji CNN – predsednik SAD se nastavlja, a ovog puta američka televizijska kuća optužila je Donalda Trampa za širenje lažnih vesti.

Naime, u novom spotu u kampanji za reizbor Trampa, koji je objavljen u nedelju, iskorišćen je deo iz emisije “The Situation Room”, ali u skraćenom izdanju i pogrešnom kontekstu.

Advokat matične kompanije CNN iz tog razloga napisao je pismo u kome ističe da video zloupotrebljava izveštavanje medijske kuće, te da na “lažan, zavodljiv i obmanjujuć” način gledaoce (potencijalne glasače) dovodi u zabludu.

“CNN ovo puta zahteva da prekinete i povučete plasiranje video klipa”, navodi se u pismu upućenom Beloj kući.

THE GREATEST COMEBACK OF ALL TIME

My team just launched a brand new ad to FIGHT BACK against their biased coverage and show all the great work we’ve been doing. The Left will do whatever it takes to keep us quiet, which is why we set up our Official Trump Ad Blitz Fund to make sure EVERY Patriot gets the chance to hear the FACTS.With your help, I want to raise $3,000,000 in the NEXT 24 HOURS to send a strong message and to FLOOD THE AIRWAVES with this ad.Getting this ad to the public is critical. That’s why the next 1,000 donations will be instantly DOUBLE-MATCHED. DONATE NOW!

Geplaatst door Donald J. Trump op Maandag 4 mei 2020

Ono što se zamera Trampovom timu je da su deo emisije u kome domaćin Volf Blitzer svog gosta dr Sanjai Guptu pita “da li je istina da bi, u slučaju da se mere ostanka kod kuće i socijalnog udaljavanja nisu primenjivale, u SAD imali dva miliona mrtvih”, izmontirali tako da je ispalo da pričaju (odnosno hvale) Trampove mere zabrane putovanja u Kinu.

CNN OPTUŽUJE: Isečak iz emisije dovodi u zabludu gledaoce

Predizborni video javnost kritikuje i zbog toga što je u produkciju i oglašavanje utrošeno nekoliko miliona dolara.

CNN SUES TRUMP OVER THIS EPIC AD!

So CNN is accusing the president of being "deceptive." You can't make this stuff up folks…

Geplaatst door Mark Kaye op Dinsdag 5 mei 2020

IZVOR: CNN/Serbian Times FOTO: Printscreen

Advertisement