Chicago, IL
63°
Clear
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 7mph E
Humidity: 35%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
10 pm11 pm12 am1 am2 am
55°F
54°F
50°F
50°F
50°F
TueWedThuFriSat
70°F / 61°F
66°F / 48°F
57°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 39°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

ČIKAŠKA TRAGEDIJA: Posle majke i četvoro dece preminuo i otac -žrtva stravične saobraćajke na autoputu I-90!

Muškarac iz čikaškog predgrađa Roling Midous preminuo je od povreda koje je zadobio u sudaru koji je proteklog vikenda izazvala žena koja je vozila u pogrešnom pravcu, a u kojem su na licu mesta poginuli njegova supruga i četvoro dece.

Tomas Doboš (32) prebačen je u bolnicu u kritičnom stanju nakon što se automobil koji je krenuo u pogrešnom pravcu na autoputu I-90 sudario sa njegovim kombijem u nedelju rano u ulici Entoni Roud, saopštila je državna policija Ilinoisa.

Prijatelji su u sredu objavili da je Doboš umro. „Danas dolazimo teška srca sa novostima o Tomu“, objavio je porodični prijatelj na GoFundMe stranici. „Tom je dobio svoja anđeoska krila i sada je sa svojom neverovatnom ženom Loren i dragocenom decom.

Loren Doboš, 31, i četvoro dece – Ella (5), Nikola (7), Lukas (8) i Ema (13) – poginuli su u nesreći, prema navodima državne policije i porodičnih prijatelja.

Poginuli su i Katriona Koziara, 13-godišnja Emina prijateljica, i vozač drugog automobila Dženifer Fernandes (22) iz ​​Karpentersvila.

Porodica je krenula na odmor u Minesotu kada se Fernandezova, vozeći sama u akuri, sudarila sa kombijem, saopštila je državna policija.

Na GoFundMe stranici koja je pokrenuta za Katrionu kaže se da ona ima „neospornu strast i talenat za brejkdens. Bila je u cvetu mladosti i uvek a nasmejanim licem i pozitivnim stavom.”

Loren Doboš je trenirala čirliding, a Tomas Doboš je pomagao navijačkim i fudbalskim timovima Oriole Park Falkonsa, i vodio je koncesije i održavao delove parka.

Državna policija Ilinoisa nije objavila više informacija o nesreći, pozivajući se na “veoma aktivnu i istragu koja je u toku”.

Izvor: Chicago Sun-Times Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE