Chicago, IL
37°
Cloudy
5:59 am7:38 pm CDT
Feels like: 34°F
Wind: 7mph WNW
Humidity: 54%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 0
5 am6 am7 am8 am9 am
36°F
36°F
36°F
39°F
43°F
MonTueWedThuFri
64°F / 52°F
61°F / 37°F
43°F / 37°F
55°F / 46°F
57°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

ĆERKA POZNATOG SRPSKOG GLUMCA BILA U KANDŽAMA DROGE: Boravila na klinici za odvikavanje, sada je profesorica na fakultetu!

Glumac Aljoša Vučković, nažalost, iskusio je ono čega se svaki roditelj pribojava. Naime, njegova mezimica, ćerka Leana, u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračan svet narkotika.

Leana Vučković je 1999. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti, zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić… Pripadala je klasi Predraga Bajčetića i bila jedna od najtalentovanijih u njoj, ali nije sve išlo po planu. Počela je da koristi narkotike i da malo po malo gubi tlo pod nogama.

Pored činjenice da su bili očajni, njeni roditelji se nisu predavali i verovali su da spas, ipak, postoji. Leana je, nakon dugogodišnju borbu sa zavisnošću od narkotika, na kraju završila u zatvorskoj bolnici na odvikavanju. Svi napori porodice Vučković tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno lečenje od teškog oblika bolesti zavisnosti, pisali su mediji. Jednom prilikom, glumac je ovo prokomentarisao za “Story”:

Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Na svoju i sreću njene porodice, Leana se izvukla iz pakla droge. Sada predaje na Univerzitetu Džon Nezbit, ima dete i čini se da je svoj život sredila po svim pitanjima.

Podsećanja radi, ovo nije jedina poteškoća kroz koju je naš glumac morao da prođe. Aljoša je krajem 2018. godine priznao da se bori sa opakom bolešću, te i da će se na neko vreme ili trajno povući iz javnog života. Glumac je bio na lečenju u jednoj od beogradskoj bolnica, ali je kasnije otpušten na kućni oporavak. Tada je, po izlasku iz bolnice za medije otkrio kako se oseća:

Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedini razlog žašto ne glumim, izjavio je glumac tada za “Avaz”.

On je takođe jednom prilikom za “Blic” izjavio da ne smatra da je niti previse skroman niti previse bahat jer traži mir za sebe, kao i da nije ni u godinama ni u poziciji da prihvata uloge.

Narednih par godina je i ostalo tako. Glumac je vodio miran život izvan očiju medija, uvek ističući da su mu supruga Edita i ćerke Leana i Sara najveća podrška i oslonac za sve. Situacija je ostala nepromenjena, sve do momenta kada je u medije dospela vest da će Aljoša Vučković biti deo serije “Azbuka našeg života”. Na iznenađenje svih fanova, tako je i bilo.

POVEZANE TEME:

STEFAN NA KOGA JE PUCAO ALBANAC NAPUSTIO BOLNICU: “Zahvalni smo što je živ i što je došao kući!” (VIDEO)

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA DEVASTACIJU SPOMENIKA NA SRPSKOM GROBLJU: Oštećeno i polupano 13 spomenika!

OLJA BAJRAMI PRIVEDENA NA AERODROMU U ŠVAJCARSKOJ: Šest sati provela u stanici!

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE