Connect with us

Dijaspora

ČEKATE 2021. U MAJAMIJU? Rakija Grill i Rakija Lounge imaju ekskluzivne goste na dočeku Nove, za Božić i Srpsku! (VIDEO)

Published

on

Za sve Balkance koji predstojeće praznične dane i noći u Americi planiraju da provedu u toplijim, južnim krajevima, odlične vesti – zabave im sigurno neće nedostajati! Najpoznatiji balkanski klubovi u Majamiju, Rakija Lounge i Rakija Grill, pripremili su raznolik i bogat božićni i novogodišnji program.

Čikago se za doček već tradicionalno spušta na obale Floride. Tako će biti i ovoga puta, a osim onih severnjaka koji će 2021. dočekati kao turisti, tu su i poznati čikaška bendovi i pevači, “Ko to tamo peva”, Sanja Grahovac i “Tamburica House band”, koji će Novu godinu dočekati radno na obali Atlantika.

“Ko to tamo peva” i Sanja Grahovac će 31.decembra uveče od 9 časova nastupiti u “Rakija Grillu”, a specijalno za ovo veče spremili su poseban program koji će na noge dići i one koji imaju dve leve noge. Dve naredne noći (1. i 2.januar) i na sceni istog lokala će ih odmeniti “Tamburice”. Ulaz na novogodišnju žurku košta 50$, a za repriza je besplatan.

Oni koji će u Majami stići ranije i tamo dočekati katolički Božić moći će “Tamburica House Band” da čuju i ranije, 25. i 26.decembra, takođe u “Rakija Grillu”.

Ništa manje uzbudljivo neće biti i u drugom klubu/restoranu, “Rakija Lounge”-u, gde će za Novu godinu, sa početkom od 8 sati nastupiti poznati DJ Sick Nick, sa prepoznatljivim exYU repertoarom uz koji možete da jedete, pijete, ali ćete na kraju morati i da zapevate. Cena karte za doček je 30$.

RITAM ZA SVAČIJE NOGE: DJ Nick Sick za Novu Godinu nastupa u “Rakija Lounge”

U muzičkom ukusu i umeću Sick Nick-a će moći da uživaju i oni koji se u Majamiju i okolini zadrže i duže, jer će on zabavljati goste “Rakija Grilla” za pravoslavni Božić 7.januara, kao i za Srpsku Novu Godinu 13.januara.

Ne treba ni naglašavati da će svi posetioci “Rakija Grilla” i “Rakija Lounge”-a u ove praznične dane imati prilike da probaju nadaleko čuvene specijalitete gazde Miroslava Banjca i njegovih kuvara, koji tradicionalne balkanske specijalitete spremaju na tako originalan način da su osvojili srca i stomake Amerikanaca, ali i turista iz svih krajeva sveta, o čemu je Serbian Times već pisao.

Za Novogodišnji doček u oba lokala, reprizu, kao i za sve gore navedene žurke i svirke možete rezervisati VIP stolove, ali će biti najbolje da požurite pošto ih ima u ograničenim količinama, baš kao i rezervacija.

Telefon za rezervacije je 305-773-5071, a više informacija možete dobiti na internet sajtovima Rakija Grill i Rakija Lounge.

Piše: E.S.T Foto: Promo/Privatna arhiva

Advertisement