Chicago
82°
Sunny
6:47 am6:32 pm CDT
Feels like: 82°F
Wind: 3mph ESE
Humidity: 51%
Pressure: 30.27"Hg
UV index: 5
MonTueWed
81/63°F
82/68°F
81/64°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

BUDI ZDRAV I BUDI HUMAN: Divna akcija Konstrakte i Metalca, kupi bokal i lavor i pomozi deci oboleloj od raka!

Kompanija „Metalac“ je u dogovoru sa Anom Đurić Konstraktom napravila ograničenu seriju setova koju čine lavor i bokal, a prihod od prodaje biće doniran Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Kompanija „Metalac“ je još u martu, kada je Konstrakta pobedila na festivalu „Pesma za Evroviziju“, ponudila specijalni poklon, lavor i bokal, koji odavno nisu deo njihovog asortimana, ali su samo zbog nje želeli da ga ponovo proizvedu i upotpune njen scenski nastup.

U saradnji sa Anom Đurić Konstraktom, na kraju je dogovoreno da se proizvede ograničena količina od 500 setova „Metalac i Konstrakta“, a ceo prihod od prodaje biće doniran Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Cena seta je 5.000 dinara, a čine ga emajlirani beli lavor sa plavim rubom prečnika 36 centimetara, zapremine devet litara, i beli emajlirani bokal zapremine dva i po litra, identičan kao set koji je „Metalac“ poklonio Konstrakti.

Set je moguće naručiti isključivo na internet prodavnici “Metalac market” od 18. aprila do 10. maja. Preuzimanje setova će biti moguće od 25. maja u izabranom maloprodajnom objektu. 

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, ograničena serija će brzo biti rasprodata.

Izvor: RTS Foto: Beovizija/Metalac

YOU MAY LIKE