Chicago, IL
54°
Clear
6:07 am7:33 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 9mph E
Humidity: 54%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
54°F
54°F
54°F
55°F
57°F
WedThuFriSatSun
64°F / 48°F
55°F / 45°F
54°F / 41°F
48°F / 39°F
54°F / 41°F

Published 1 year ago

By admin

BRUS VILIS U SVE TEŽEM STANJU: Porodica se ne odvaja od glumca, svi se nadaju čudu! (FOTO)

Glumac Brus Vilis je u martu ove godine objavio da završava svoju dugogodišnju karijeru nakon što mu je dijagnostikovana afazija. Iako se njegovo stanje pogoršava, njegova porodica uživa u svakom trenutku sa njim i “nada se čudu”.

Meseci otkako je glumac otkrio svoju borbu sa bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti postali su i teški i dragoceni za porodicu Vilis, a svi se trude da ne propuste nijedan trenutak sa voljenim glumcem. Izvor blizak porodici otkrio je da se njegovo stanje od početka godine samo pogoršava, pa se porodica često okuplja i druži.

“Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Zato cene svaki trenutak”, rekao je izvor za Dejli mejl.

Ema Heming i Demi Mur, Brusova sadašnja i bivša supruga, još više su se zbližile i zajedno pomažu glumcu da mu olakša život sa bolešću, a Demi se trudi da bude u stalnom kontaktu sa njim.

“Ona koristi svaku priliku da provodi vreme sa njim. Ako nije sa njim, onda zove telefonom samo da čuje Brusov glas”, rekao je pomenuti izvor.

Praznike provode u Ajdahu

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Ajdahu, a pojavile su se i fotografije na kojima Mur i Vilis poziraju zajedno sa svojom 28-godišnjom ćerkom Talulom. Na fotografiji su majka i ćerka pozirale zagrljene, a pridružio im se i Brus, koji je gledao u svog psa ljubimca Pilafa.

„Volim svoje roditelje i svoju porodicu“, napisala je Talula.

Izvor je dodao da su porodično druženje i tradicija oduvek bili posebni i da su njihova druženja sada nastavljena i postala još lepša, ali sa dozom tuge.

„Brus ne može mnogo da govori i čini se da ne razume mnogo od onoga što drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira umesto njega. Ima dana kada razaznaju delove starog Brusa, ali to su kratki trenuci. Čini se da im Brus sve više izmiče i to je srceparajuće. Ne mogu da zamisle Božić bez svog voljenog muškarca”, objasnio je izvor.

„Njagovim starijim ćerkama nedostaje njihov otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im neželjene savete. Do Božića, sve što mogu da urade je da mu kažu da ga vole i da se mole za čudo“, zaključuje izvor.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

ž

Izvor: Index.hr
Foto: Printscreen Instagram @buuski

YOU MAY LIKE