Chicago
45°
Магла
6:58 am4:20 pm CST
Осећај: 41°F
Ветар: 6mph NE
Влажност: 84%
Притисак: 29.89"Hg
УВ индекс: 0
СубНедПон
43/39°F
41/32°F
43/34°F

Published 2 godine ranije

By admin

BRUKA NA AUSTRALIJSKOJ TV: Novinari vređali Novaka nazvavši ga “lažljivim podlim se****m”!

Novinari jedne australijske televizije vređali su Novaka Đokovića dok se pripremaju za uključenje u program nesvesni da su kamere već uključene.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak uoči emisije na Kanalu 7, gde dvoje voditelja komentarišu situaciju oko Đokovića i eksplicitnim uvredama iznose mišljenje o srpskom teniseru.

https://twitter.com/TheJuggernaut88/status/1480860331270283264?s=20

U pitanju su voditelji programa Rebeka Medern i Majk Amor.

“Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli s***nja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ići napolje, a znaš da si pozitivan… Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući sa svime”, govorili su Medernova i Amor.

Voditelji smatraju da mnogi dele njihovo mišljenje.

“Većina ljudi misli da je on s***nja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki… Ona jadna Čehinja je poslata kući”, govorili su novinari Kanala 7.

Novak je u ponedeljak, nakon pet dana u imigracionom hotelu, dobio sudski spor sa državom i, korak je bliži nastupu na Australijan openu.

Izvor: RTS Foto: Printscreen / Twitter @Ozraeli Avi

YOU MAY LIKE