Chicago
72°
Mostly Cloudy
6:36 am6:50 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 1mph WNW
Humidity: 67%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 3
FriSatSun
75/63°F
72/59°F
70/59°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

BORILA SE PROTIV BAHATIH VOZAČA, PA STRADALA ZBOG JEDNOG: Ovo je majka 4 dece koja je poginula kod Nove Varoši!

Ivana Đ. J. (41), majka četvoro dece koja je stradala u saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja, aktivno se borila protiv bahatih vozača i podržavala je majku stradale devojčice Nikoline Janković (13) iz Kragujevca, nakon čije smrti su građani organizovali proteste.

Dok se raspada od bola i tuge pokušavamo da je tešimo, a Vera kaže: “Nije meni žao mene, meni žao moje Nikoline!” Kada majka izgubi dete za nju utehe nema, ali bi je pravda umirila. Njih je kosmička zaobišla, ovozemaljska ne sme! Da počinilac dobije maksimalnu zasluženu kaznu! Pravda za Nikolinu – objavila je Ivana na svom Fejsbuku.

Reč je o slučaju male Nikoline (13) koja je 7. decembra 2022. godine nastradala u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu, kada je na nju, dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu Vladan K. (70) naleteo kolima dok je vozio 90 kilometara na sat,

Nikolina Janković je odmah pala u komu, a njena velika borba za život trajala je punih 24 dana nakon čega je preminula u postelji šok sobe Kliničkog centra u Kragujevcu.

Vozač koji je jurio 90km/h u trenutku kada je Nikolinu pokosio na pešačkom, na slobodi čeka kraj krivičnog postupka, sa sve mogućnošću da svakog dana od tog trenutka sedne za volan.

Preticao gde je zabranjeno, vozila upala u reku

Ivana, koja je aktivno pozivala i na proteste građana nakon saobraćajne nesreće u kojoj je stradala Nikolina, sada je nastradala takođe zbog greške jednog vozača.

Luka T. (26), vozač “škode” je iz pravca Bistrice ka Novoj Varoši, na deonici između dva tunela preticao vozila na delu puta gde je preticanje zabranjeno saobraćajnom signalizacijom, izgubio je kontrolu nad škodom i udario u “volksvagen turan” koji je vozio B. K. (41), suprug nastradale žene.

U “volksvagenu” je bila Ivana, sa svojim suprugom i četvoro male dece. Oba automobila su završila u koritu reke Bistrica.

Njen suprug B.J. (41) i deca – dečak od 10 godina, dve devojčice od osam godina i beba od 2 godine su zadobili lake telesne povrede. Oni su se vraćali iz Crne Gore, kada je vozač škode naleteo na njih. Kako smo pisali, Luka T. u svom dosijeu već ima dva saobraćajna prekršaja.

PROČITAJTE VIŠE:

“VOLEO BIH DA OVDE DOBIJEM POSAO I OSTANEM”: Nigerijac oduševljen srpskim obrazovanjem i kuhinjom! (FOTO)

ŠKOLU SRPSKOG JEZIKA U DALMACIJI POHAĐA 36 MALIŠANA: Obožavaju ćirilicu i ponosni su što su Srbi! (FOTO)

INTERVJU, MILOŠ VESIN: O braku i razvodu, ljubavi i emocijama, deci i roditeljima, depresiji i narcisoidnosti, veri i virusima… (VIDEO)

Izvor: Blic
Foto: Društvene mreže

YOU MAY LIKE