Connect with us

Amerika

BIL GEJTS O TOME DA ĆE ČIPOVATI LJUDE: Te teorije zavera su toliko glupe da neću ni da komentarišem

Published

on

Razne teorije zavera koje povezuju Gejtsa sa poreklom Kovida-19 ili tvrde da želi da prati ljude ugrađujući im mikročipove putem vakcinacije protiv virusa, do kraja maja pomenute su više od milion puta na internetu

Bil Gejts nije želio da komentarište brojne teorije zavera po kojima on želi da iskoristi pandemiju Kovida-19 da bi pratio ljude putem mikročipova. Nakon izlaska Sjedinjenih Američkih Država (SAD) iz Svetske zdravstvene organizacije (SZO), jedan od najbogatijih ljudi na svetu na putu je da postane glavni finansijer te organizacije.

„Veoma je teško opovrgnuti te tvrdnje, jer su toliko glupe i čudne da čak i njihovo ponavljanje im daje kredibilitet“, rekao je Gejts o brojnim teorijama zavera koje kruže oko njega od početka pandemije koronavirusa.

Gejts je postao vodeća meta teorija zavera o pandemiji Kovid-19, posebno zbog najave da svojim dolarima plaća razvoj nove vakcine.

Veoma je teško opovrgnuti te tvrdnje, jer su toliko glupe i čudne da čak i njihovo ponavljanje im daje kredibilitet

ČOVEK KOJI JE IZUMEO E-MAIL TVRDI: Pandemija je paravan iza koga stoji velika zavera “duboke države” i farmacije (VIDEO SA PREVODOM)

Fondacija „Bil i Melinda Gejts“ nedavno je, između ostalog, obećala da će sa 1,6 milijardi dolara finansirati grupu „Gavi“, koja će novac iskoristiti da imunizuje decu u siromašnim krajevima sveta.

MOŽDA ZBOG OVOGA EPIDEMIJA JOŠ TRAJE: Američki milijarderi zaradili 434 biliona $ za dva meseca korona epidemije

Razne teorije zavera koje povezuju Gejtsa sa poreklom Kovida-19 ili tvrde da želi da prati ljude ugrađujući im mikročipove putem vakcinacije protiv virusa, do kraja maja pomenute su više od milion puta na internetu, navodi analitička kompanija „Zignal lebz“ (Zygnal Labs).

DOLARI I VAKCINA: Gates fondacija uložila više milijardi dolara u razvoj vakcine protiv koronavirusa

Jahu njuz i Ju gov sproveli su istraživanje i utvrdili da teorije nastavljaju da kruže društvenim mrežama, a do kraja prošlog meseca čak 28 odsto korisnika verovalo je da Gejts želi da iskoristi pandemiju za ostvarivanje nekog od svojih skrivenih ciljeva.

„Nikada nisam bio uključen u bilo kakav plan koji uključuje mikročipove“, rekao je milijarder i osnivač „Majkrosofta“, priznajući da su rezultati uznemirujući.

Nikada nisam bio uključen u bilo kakav plan koji uključuje mikročipove

Ipak, Gejts, čije se bogatstvo procenjuje na oko 100 milijardi dolara, dodao je da su baze podataka dobra ideja kada je u pitanju praćenje vakcinacije protiv kovida 19, ali da za tako nešto ne treba koristiti čipove.

Teorije oko uticaja Gejtsa vremenom su se proširile, a tome svakako pomaže i činjenica da će izlaskom SAD iz SZO, fondacija „Bil i Melinda Gejts“ postati najveći donator SZO, prenosi RTS.

U protekle dve godine, fondacija Gejtsovih donirala je oko 530 miliona dolara SZO, što je oko 12 odsto budžeta. U istom vremenskom okviru, SAD su dale oko 890 miliona dolara.

Lorens Gostin, direktor centra za saradnju SZO, smatra da bi mogućnost da privatna fondacija postane najveći donor toj organizaciji mogla da bude preobražavajuća.

Fondacija Bila i Melinde Gejts takođe je donirala više milijarde dolara u razvoj vakcine protiv koronavirusa u nekoliko farmaceutskih kompanija u Nemačkoj, SAD, Izraelu i Rusiji, kao i u izgradnju kompanija za njihovu proizvodnju.

Gejts je više puta izjavio da se stvari neće uistinu vratiti u normalu sve dok vakcina ne bude dostupna praktično celom svetu, te da ništa u istoriji nije sačuvalo živote kao što je to vakcina.

IZVOR: RTS FOTO: Kjetil Ree/Wikipedia

Advertisement