Connect with us

Amerika

BEZ GRAMA LJUDSKOSTI: Brojni mediji i demokrate iskoristili smrt Trampovog brata za napad na američkog predsednika!

Published

on

Brojni mediji i predstavnici Demokrata iskoristili su smrt brata predsednika Donalda Trampa, Roberta Trampa, za napad na predsednika.

„Teškog srca saopštavam da je moj divni brat Robert mirno preminuo večeras“, rekao je Tramp u izjavi. „Nije bio samo moj brat, bio mi je najbolji prijatelj. Jako će mi nedostajati, ali opet ćemo se sresti. Sećanje na njega će zauvek živeti u mom srcu. Roberte, volim te. Počivaj u miru.”

Neke medijske organizacije iskoristile su smrt Roberta Trampa za napad na predsednika i Trampovu porodicu uopšte.

Naslov čitulje Vašington Post-a glasio je: “Robert Tramp, mlađi brat predsednika Trampa koji je podneo tužbu protiv nećake, preminuo u 71. godini.”

Reporter Vašington Egzeminera Džeri Dunlivi skrenuo je pažnju na razliku između naslova ćitulje Vašington Post-a bivšem vođi ISIS-a Abu Bakr al-Bagdadiju i naslov čitulje Roberta Trampa. Naslov koji su koristili za al-Bagdadija činio se mnogo ljubaznijim od naslova koji su koristili za smrt Roberta Trampa.

“Abu Bakr al-Bagdadi, strogi religiozni učenjak na čelu Islamske države, preminuo u 48. godini.”

Menadžer društvenih mreža Dejli Kolera Logan Hol napomenuo je da je upravo ove nedelje Vasšington Post napao domaćina Fox News-a Takera Karlona zbog očigledno pogrešnog izgovaranja imena Kamala Haris, iako je pretpostavljeni demokratski predsednički kandidat Džo Bajden to izgovorio na isti način.

Naslov Vašingtona Posta glasio je: “Taker Karlonova greška u imenu Kamale Harisa je zbog nepoštovanja.”

Kurtis Houk, urednik NewsBuster-a, istakao je čitulju koju je Asosiejted Pres postavio i napisao: “Ova @AP umrlica Roberta Trampa ići će u sve novine i na veb stranice širom sveta. Apsolutno zlo i sadistički. “

U lidu teksta, AP navodi da je Robert Tramp „biznismen poznat po staloženosti koja se čini gotovo nespojiva sa porodičnim imenom“.

Houk je takođe istakao tvitove krajnje levičarskih komentatora Vajahat Alija i Mehdija Hasana.

Ali je napisao: “Trampov brat je umro u bolnici, dok je Tramp bio na golf terenu. Zašto mislite da je njemu stalo do tebe Ameriko? “

Hasan je napisao: „Iznenađujuće koliko vesti +direktno izveštava da je predsednikov brat večeras umro u bolnici, a da nam nije rečeno kako je umro, i bez priznanja da nam neće reći kako je umro predsednikov brat.“

Konzervativni radijski voditelj iz Sijetla, Džejson Ranc, istakao je tvit Maka Bergera, bivšeg službenika neuslele predsedničke kampanje senzacionalne Elizabet Voren, koji je rekao: „Gledaj, znam da nije„ politički korektno ovo reći, ali zaista je žalosno da je brat Donalda Trampa umro od pandemije. COVID je uzeo pogrešnog Trampa. “

“Pogrešni Tramp” brzo je postalo trending na Tviteru, jer su brojni levičari navodno tvitovali da je “pogrešan Trump” umro.

Ostali ljevičari koristili su smrt da bi napali Trampa i nagađali o uzroku smrti, sugerirajući da bi moglo biti zataškavanja.

Izvor: DailyWire
Foto: Printscreen Youtube / Sky News

Advertisement