Chicago, IL
39°
Sunny
6:34 am5:32 pm CST
Feels like: 34°F
Wind: 9mph NW
Humidity: 70%
Pressure: 29.76"Hg
UV index: 0
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
43°F
45°F
45°F
45°F
43°F
SatSunMonTueWed
36°F / 32°F
54°F / 36°F
59°F / 50°F
64°F / 30°F
37°F / 27°F

Published 9 months ago

By Serbian Times

BEKSTVO KAO IZ FILMOVA: Srpski narko diler utekao policiji sa aerodroma u Kolumbiji, izbegao izručenje u Italiju!

Srpski državljanin Antun Mrdeža, osumnjičen da je opasni trgovac droge, uspeo je da pobegne sa aerodroma Hose Marija Kordova u Medeljinu u Kolumbiji tokom njegovog transporta. Mrdeža je, prema pisanju lokalnih medija, tražio da popije vodu, a onda je iskoristio nepažnju stražara i otrčao kroz dve kapije aerodroma, ispred kojih ga je čekao crni “audi”.

Automobil marke „audi“ kojim je pobegao Mrdeža, pronađen je juče ujutru na seoskom putu.

Srpski državljanin je uhapšen pre osam dana, kada je doleteo iz Dominikanske Republike i juče je trebalo da bude izručen Italiji koja je za njim raspisala poternicu.

PROČITAJTE VIŠE:

Pucnjava na aerodromu

Juče rano ujutru došlo je do pucnjave na aerodromu između pripadnika Nacionalne policije i nekoliko muškaraca koji su se dovezli sa dva luksuzna automobila, od kojih je jedan bio crni „audi“.

Pucnjava je izbila kada je policija dovezla opasnog dilera na aerodrom, s kog je trebalo da bude izručen Italiji.

U jednom trenutku Mrdeža je tražio stražarima da popije vodu, a onda je taj trenutak iskoristio i istrčao kroz dvoje vrata do „audija“ koji ga je odvezao u slobodu.

Antun Mrdeža je inače uhapšen pošto je policija, kada je stigao u Kolumbiju, otkrila da kod sebe ima falsifikovana dokumenta. Kada je otkriven njegov pravi identitet, utvrđeno je da je za njim Italija raspisala međunarodnu poternicu zbog trgovine drogom, prenose mediji.

POVEZANE TEME:

PRAVDA SPORA, ALI DOSTIŽNA: U Bostonu uhapšen čuvar zloglasnog logora Čelebići u kome su mučeni i ubijani Srbi! (VIDEO)

DVA ZLOČINA, DVE PRIČE: Zašto Nemačka i dalje ne zna identitet tinejdžerki ubica, a mi ispiramo usta sa K.K. iz OŠ “Vladislav Ribnikar”!

ISPOVEST MAJKE STRADALE DEVOJČICE IZ RIBNIKARA: Ovo je krvava bajka našeg doba, nijedno dete ne treba da ide u tu školu!

Izvor: Nova.rs
Foto: Policia Nacional

YOU MAY LIKE