Connect with us

Srbija

BEBI BUM U ZOO-VRTU: Palić za vreme epidemije postao bogatiji za čak četiri prinove, jedna dobila i ime

Published

on

Nabavka leoparda iz Rima zbog epidemije virusa korona je stopirana, ali je Zoo-vrt ipak dobio nove stanare – prinove lame, antilope, dikobraza i emua, a vanredno stanje u Zoološkom vrtu obeležile su bebe

Zoološki vrt na Paliću, koji je zatvoren 22. marta zbog epidemije virusa korona ponovo radi, a tridesetak Subotičana iskoristilo je priliku da ga poseti već prvog radnog dana.

Nabavka leoparda iz Rima zbog epidemije virusa korona je stopirana, ali je Zoo-vrt ipak dobio nove stanare – prinove lame, antilope, dikobraza i emua, a vanredno stanje u Zoološkom vrtu obeležile su bebe.

Rođene su dve ženke alpaka lame, beba dikobraza i emua, kao i ženka eland antilope, koja je već dobila ime i zove se Lulu.

Zoo-vrt danas i sutra radi od 9 do 16 časova, za prvomajske praznike biće zatvoren, a radno vreme će se u budućnosti usklađivati sa pomeranjem ili ukidanjem policijskog časa.

Cena ulaznice ostala je ista kao pre epidemije, pa za odrasle iznosi 300, za decu i penzionere 200, dok je porodična 800 dinara.

IZVOR: Tanjug FOTO: Printscreen

Advertisement