Chicago
72°
Cloudy
6:38 am6:46 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 10mph SE
Humidity: 62%
Pressure: 30.09"Hg
UV index: 0
SunMonTue
72/63°F
70/61°F
68/61°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

BAVILE SE POLITIKOM UMESTO SPORTOM: Evo zbog čega pola Amerike slavi poraz fudbalerki na Mundijalu!

Poraz Amerikanki na Svetskom prvenstvu za žene obardovao mnogo u SAD-u, čak su i slavile, evo zbog čega je to tako.

SAD je u ovom trenutku podeljena, što se može videti na društvenoj mreži Tviter. Predstavnicama svoje države zameraju promovisanje Woke kulture, bavljenje politikom, a Megan Rapino smatraju predvodnicom.

Megan Rapino porazom od Švedske, završava ne samo Svetski kup, već i svoju karijeru.

Gomila ljudi, uglavnom konzervativaci, besni su na USVNT, najviše im zameraju političke stavove koje su neke od njih zauzele, uključujući i kako su se ponašale za vreme izvođenja na Državne himne na početku turnira.

Sećate se… nekoliko startera za tim SAD stajalo je u tišini tokom ‘Star-spangled Banner’ tokom njihovog uvodnog meča protiv Vijetnama -i to je razbesnelo mnoge ljude.

Takođe bilo je i komentara u kojima Rapino zameraju izjave koje je dala prošle godine o transsportistima u ženskom sportu, gde ih je ona nedvosmisleno podržala.

Amerika trenutno nalazi u kulturnim ratovima, dominiraju gotovo svim aspektima pop kulture, koji su iz dana u dan sve ružniji i sporniji.

Na objektivnom nivo postoje i oni koji kažu da tim SAD jednostavno nije bio spreman za odlazak na distancu ove godine, što je dokazano njihovim nivoom igre i nedostatkom efektivnog napada. Zaškripali su do početka kola, zbog čega su mnogi su smatrali da su drugi timovi jednostavno bolji od njih.

PROČITAJTE VIŠE:

KRVAVI OBRAČUN NAVIJAČA U ATINI: Huligani Dinama nožem izboli mladića pa ga šutirali na zemlji, lekari ga nisu spasli! (VIDEO)

SRAMOTNE SCENE NA MEČU U ČIKAGU: Zvezda Vajt Soksa nokautirala protivnika brutalnim kroše udarcem! (VIDEO)

TORTURA NAD SRPSKOM ATLETIČARKOM: Ivani Vuleti upala doping kontrola u 5 ujutru! (FOTO)

Izvor: TMZ Sports
Foto: EPA-EFE/JOEL CARRETT

YOU MAY LIKE