Connect with us

Amerika

BAJDENOV SIN POD ISTRAGOM: Federalne službe češljaju Hanterove papire!

Published

on

Sin izabranog američkog predsednika, Hanter Bajden, saopštio je da su njegovi porezi pod federalnom istragom, pa su pitanja o njegovim finansijama ponovo u centru pažnje.

U saopštenju tranzicionog tima Džoa Bajdena navodi se da je njegov sin u utorak saznao da je pod istragom, ali nije dato više informacija.

“Ovo shvatam veoma ozbiljno, i uveren sam da će profesionalna i objektivna istraga pokazati da sam sve radio legalno i po propisima”.

Hanter Bajden je dugo bio meta kampanje predsednika Donalda Trampa i njegovih saradnika koji su ga optuživali da je profitirao od svojih političkih veza i da je bio umešan u koruptivne radnje u Ukrajini za vreme dok je njegov otac bio potpredsednk SAD.

PROČITAJTE JOŠ:

TAJNA PREPISKA OTKRILA: Hanter Bajden upoznao ukrajinskog ’biznismena’ sa ocem Džoom!

NOVA AFERA U VAŠINGTONU: Evo gde su otišli milioni iz Bajdenove dobrotvorne organizacije!

SKANDAL OKO MEJLOVA BAJDENOVOG SINA: Tviter blokirao deljenje sadržaja, Tramp i Republikanci besni!

To je bila glavna tema u procesu opoziva predsednika Trampa.

Objava o federalnoj istrazi o poslovima Hantera Bajdena stiže u trenutku kada njegov otac pravi svoj budući kabinet, što znači da bi čovek kojeg odabere za sekretara za pravosuđe mogao da nadgleda tu istragu, ako potraje do 20. januara kada Bajden zvanično stupa na dužnost.

Bajdenov tranzicioni tim je saopštio da je “izabrani predsednik veoma ponosan na svog sina koji se izborio sa mnogim izazovima, uključujući i nemilosrdne lične napade, i iz svega izašao snažniji”.

Advokati Hantera Bajdena nisu odgovorili na pozive za komentar.

Izvor: Glas Amerike
Foto: Printscreen YouTube / ABC News

Advertisement