Chicago, IL
45°
Clear
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 5mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.86"Hg
UV index: 0
6 am7 am8 am9 am10 am
43°F
43°F
41°F
43°F
46°F
TueWedThuFriSat
66°F / 27°F
32°F / 23°F
46°F / 32°F
52°F / 39°F
61°F / 46°F

Published 12 months ago

By Serbian Times

BAJDENOV NEPRIJATELJ BROJ 1: Američki predsednik nikako da se popne uz stepenice bez saplitanja! (VIDEO)

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden (80) opet se sapleo prilikom penjanja uz stepenice u “Air Force One”.

Zbog istorije saplitanja očigledno je da Bajden ima poteškoća prilikom penjanja uz stepenice aviona, a najsvežiji snimak pada je ponovo zapalio društvene mreže.

Lidera SAD nisu pratile ni Tajna služba ni prva dama, uprkos velikoj distanci između stepenika, a incident se dogodio dok se spremao da napusti vazduhoplovnu bazu Maksvel u Montgomeriju u Alabami.

Ubrzo je usledilo more komentara: “Učinilo mi se da je video dinar na stepenicama”, “To je bilo brzo putovanje”, “Od sada bi neko trebalo da ga vodi gore”, “Ne gledaj dole. Ne gledaj dole. Ne gledaj dole. Ne gledaj dole”, “Muka mi je da gledam ovog starca i njegove probleme sa padom. Kakva katastrofa za ovu zemlju. Potpuna sramota. I ne, uopšte mi ga nije žao. Žao mi je nas”, samo su neki od komentara, koji se nižu ispod objave.

“Pomislili biste da bi tehnološki najnaprednija nacija na svetu mogla da smisli bolji način da Bajdena uđe u avion i izađe iz njega”, “Moja 80-godišnja baka sa 2 zamene kolena i operacijom leđa može da hoda stepenicama bolje od ovoga”.

Iako je Bajden tokom fizičkog pregleda proglašen “sposobnim za dužnost”, navedeno je da predsednik SAD pati od ukočenog hoda i neuropatije u stopalima, prenosi Breitbart, zbog čega se mnogi u Americi pitaju zašto Tajna služba neće bar da stoji blizu lidera SAD dok se on penje uz stepenice.

Podsetimo, Bajden je doživeo gotovo identičnu situaciju, kada se prethodno sapleo i pao kada je završavao svoju posetu Poljskoj. Bajdena je kamera snimila kako se sapliće na stepenicama dok je ulazio u predsednički avion.

Ovo se dogodilo kada se iz Varšave vraćao u Sjedinjene Američke Države nakon trodnevne posete Evropi koja je uključivala zaustavljanja u Ukrajini i Poljskoj.

Ista “sudbina” snašla ga je i 2021. godine kada se nekoliko puta sapleo prilikom ukrcavanja u svoj avion.

POVEZANE TEME:

BAJDEN OPERISAO RAK: Lekar Bele kuće otkrio detalje o zdravlju američkog predsednika!

NOLETU ODBILI IZUZEĆE ZA ULAZAK U SAD: Republikanci poslali moćno pismo protesta Bajdenu!

BIVŠI LEKAR BELE KUĆE: Bajden pola vremena ne zna gde je, svakim danom smo bliži otvorenom ratu sa Rusijom i Kinom!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Twitter@BennyJohnson

YOU MAY LIKE