Chicago
75°
Partly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 75°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 64%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
70/61°F

Published 2 weeks ago

By Serbian Times

BAJDEN POGUBIO KONCE: Spominjao treći svet i krevet, portparolka Bele kuće ovako prekinula konferenciju! (VIDEO)

Portparolka Bele kuće Karin Žan-Pijer prekinula je konferenciju za novinare američkog predsednika Džo Bajden-a i to nakon čudnog izlaganja o “trećem svetu” i razgovoru sa kineskim premijerom Li Kećangom.

Bajden je odgovorio na više pitanja tokom posete vijetnamskoj prestonici Hanoju, pre nego što je rekao novinarima da “ide u krevet”, a onda je ipak, nastavio da odgovara na dodatna pitanja, uključujući i ona o razgovoru koji je vodio sa kineskim premijerom na samitu G20 u Indiji.

“To uopšte nije bilo sukobljavanje. Razgovarali smo o tome da osiguramo da treći sve… Hm, hm, da južna hemisfera ima pristup promenama”, rekao je Bajden. Mediji navode da je prilično nerazgovetno govorio.

-Hvala svima. Ovim se završava konferencija za medije. Hvala svima – rekla je dok je skraćivala predsednikovo obraćanje.

Sve to vreme Bajden je, međutim, nastavio da govori, ne shvatajući da mu je mikrofon isključen. Usledio je novi bizaran događaj – džez muzika je puštena preko zvučnika, a 80-godišnji Bajden je izgledao kao da i dalje pokušava da odgovara na pitanja novinara dok je govorio u mikrofon.

Dok je predsednik SAD pokušavao da odgovori na još nekoliko pitanja, muzika je postajala sve glasnija, što je navelo Bajdena da odloži svoju kožnu fasciklu i siđe s bine pre nego što je nestao iza crne zavese.

PROČITAJTE VIŠE:

EPIDEMIJA FEMICIDA U SAD: Svakog dana tri žene stradaju nasilnom smrću, a broj žrtava ne prestaje da raste!

FEDERALNI SUD NAREDIO: Teksas mora da ukloni barijere za migrante sa reke Rio Grande!

TRAŽI SE ŠERIF VIŠE: Američki gradići ostaju bez policije, mladi potpuno izgubili interesovanje za zaštitu reda!

Izvor: Chicago dešavanja/ Kurir
Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE