Connect with us

Amerika

BAJDEN IGNORIŠE NOVINARE: Isekao pitanja, a nije održao još nijednu konferenciju! (VIDEO)

Published

on

Virtuelne debata uživo koju su predsednik Džo Bajden i demokrate održali, iznenada je prekinuta kada su otvorena za novinare pitanja, a snimak čitavog događaja ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama!.

Tokom sastanka Bajden je pozvao demokrate da svojim biračima pruže argumente za poslednji paket pomoći uslet pandemije korona virusa.

“Rado ću odgovoriti na pitanja, ako je to ono što bih trebalo da uradim Nens“, rekao je Bajden pri kraju govora, obraćajući se predsednici Doma Nensi Pelosi.

“Šta god želite da uradim”, dodao je Bajden, izgledajući spremno za postavljanje pitanja. Međutim, prenos je zatim naglo završen i na ekranu se pojavio logotip Bele kuće.

📣📣📣 “Vreme je da 100% otvorimo Teksas” ❗❗❗

Posted by Serbian Times on Wednesday, March 3, 2021

Snimak neobičnog prekida je do sada pregledan više od milion puta.

Bajden je na meti kritika pošto nije održao formalnu konferenciju za štampu od kada je preuzeo dužnost 20. januara, pre više od šest nedelja.

Ove sedmice, bivši sekretar za štampu Bele kuće Кejli Mekenani pitao je zašto Bajden još nije održao samostalnu konferenciju za štampu kada su ih njegovi prethodnici, predsednik Barak Obama i Donald Tramp, držali posle 20 dana, odnosno 27 dana.

“Gde je Džo? Prošao je 41 dan, u ovom trenutku predsednik Tramp je imao više konferencija za štampu i nastupa. Takođe je imao i predsednik Barak Obama”, rekla je Mekenani u utorak za Fox News.

“Džo Bajden mora da istupi, moramo da čujemo nešto od njega. On mora da se uključi u transparentnost koju nam je obećao, do sada to nije učinio”, dodala je.

Prema izveštaju novinara CNN Кevina Liptaka, na osnovu baze podataka američkog Predsedništva, Bajden je “iza svojih 15 poslednjih prethodnika, koji su svi održali samostalnu konferenciju za štampu u roku od 33 dana od stupanja na dužnost”.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Newsweek
Foto: Printscreen YouTube / NewsNOW from FOX

Advertisement