Chicago, IL
70°
Partly Cloudy
6:28 am5:37 pm CST
Feels like: 70°F
Wind: 13mph S
Humidity: 61%
Pressure: 29.31"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
70°F
66°F
63°F
59°F
59°F
WedThuFriSatSun
32°F / 21°F
46°F / 34°F
52°F / 37°F
59°F / 46°F
63°F / 50°F

Published 2 years ago

By admin

ANONIMUSI PRETE SRBIJI: Podržavate Rusiju, vi ste naša sledeća meta!

Neidentifikovana osoba sa maskom preko lica objavila je na društvenoj mreži Tviter video snimak u kojem preti građanima Srbije, predstavljajući se kao član hakerske grupe Anonimus.

Dojave o bombama ne prestaju. Samo u toku poslednje dva dana srigle su pretnje o postavljenim bombama u više od 90 osnovnih i srednjih škola, kao i dojava o navodno postavljenoj bombi u tržnom centru u Rajićevoj u centru Beograda.

Da je cela stvar otišla predaleko govori i preteći sadržaj u okviru snimka koji je osvanuo na Tviteru, ali je ubrzo obrisan zbog kršenja pravila korišćenja.

“Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas”, čuje se na snimku.

Podsećamo, Anonimusi su međunarodna “decentralizovana hakerska i aktivistička grupa” koja se proslavila sajber napadima na svetske vlade, korporacije, kao i na tzv. Sajentološku crkvu.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE