Chicago, IL
54°
Cloudy
7:06 am4:19 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 14mph S
Humidity: 84%
Pressure: 29.66"Hg
UV index: 0
2 am3 am4 am5 am6 am
52°F
52°F
52°F
54°F
54°F
SunMonTueWedThu
36°F / 25°F
39°F / 32°F
39°F / 27°F
39°F / 30°F
46°F / 36°F

Published 2 years ago

By admin

AMERIKA BESNA ZBOG CENE GORIVA: Muškarac uhapšen zbog nalepnica protiv Bajdena! (FOTO)

Jedan Amerikanac uhapšen je u Pensilvaniji pošto je navodno na benzinske pumpe postavljao nalepnice koje optužuju predsednika Džoa Bajdena za vrtoglavi rast cena goriva.

Tomas Ričard Glazevski (53) iz Lankastera suočio se sa policijom nakon što su radnici benzinske pumpe prijavili “pobesnelog muškarca”. Protiv njega je podignuta optužnica za pružanje otpora hapšenju, saopštila je policija. On je takođe optužen nasilničko ponašanje, uznemiravanje i i druge prekršaje.

Prema rečima svedoka, Glazevski je pored cena goriva na pumpama postavljao satirične nalepnice sa likom američkog predsednika Džoa Bajdena i rečima: “Ja sam to uradio!”

Policija je saopštila da je zaposleni prišao Glazevskom da ga obavesti kako je postavljanje takvih nalepnica na pumpe nezakonito. Ova konfrontacija je dovela do toga da je Glazevski navodno počeo da vrišti zaposlenom u lice.

Кada je policija stigla na lice mesta, Glazevski je takođe počeo da viče na policajce.

“Policajac je bezuspešno pokušao verbalno da deeskalira situaciju“, navodi se u dokumentima optužnice

“Besni muškarac je tada na agresivan način potrčao ka zaposlenom u radnji. Policajac je uspeo da interveniše i obuzda muškarca”, dodaje se.

Dok su Glazevskog gurali u zadnji deo policijskog vozila, on je takođe pretrpeo „samopovrede” zbog kojih je hitna pomoć morala da ga preveze u lokalnu bolnicu, navedeno je u dokumentu.

Sukob Glazevskog sa policijom uhvaćen je na video snimku, na kojem se vidi kako policajac napada i demobiliše Glazevskog dok on viče: “Ja sam to uradio. Uradio sam to. To je ono što sam uradio

U međuvremenu, nalepnice koje je Glazevski postavljao postale su popularni širom zemlje, a mnogi ih lepe u znak protesta protiv poskupljenja gasa i politike aktuelne administracije.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: The Epoch Times
Foto: Nanette Holt/Epoch Times

YOU MAY LIKE