Chicago, IL
70°
Partly Cloudy
6:28 am5:37 pm CST
Feels like: 70°F
Wind: 13mph S
Humidity: 61%
Pressure: 29.31"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
70°F
66°F
63°F
59°F
59°F
WedThuFriSatSun
32°F / 21°F
46°F / 34°F
52°F / 37°F
59°F / 46°F
63°F / 50°F

Published 1 year ago

By admin

ABORIDŽIN OČISTIO PEHAR OD NEGATIVNE ENERGIJE: Đoković mu se javno zahvalio!

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas 92. titulu u karijeri pošto je u finalu Adelejda savladao Sebastijan Kordu. Gledali smo zaista neverovatan meč pun preokreta, zabavio je publiku i držao sve u neizvesnosti preko tri sata, da bi na kraju ipak odlučilo iskustvo i mentalna snaga najboljeg tenisera svih vremena. To je značilo da će Nole podići pehar koji je prethodno već osvajao prije 16 godina, a koji mu je uručen nakon blagoslova predstavnika Aboridžina.

Simpatični gospodin koji predstravlja narod Gaurna je izveo ritual kojim se “sklanja negativna energija”, što je Đoković pažljivo slušao i pratio: “Tražim od ovih pehara da budu čuvani i da oduzmu negativnu energiju kako bi pobednici uživali u njima“, poručio je ovaj Aboridžin.

Sklonio se sa strane kada su  Đoković i Korda izašli da održe svoje govore i podignu pehare , međutim srpski teniser ga nije zaboravio i želio je posebno da mu se obrati.

“Zahvaljujem se i narodu koji je ovde hiljadama godina i što prenosite kulturu vašeg naroda toliko godina i vidimo se sledeće godine”, rekao je Đoković i potom još jednom prišao Aboridžinu kako bi mu pružio ruku, gde su razmenili još nekoliko reči punih uvažavanja jedan za drugoga.

Izvor: Mondo.ba

Foto: Printscreen Youtube

YOU MAY LIKE