Chicago
75°
Partly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 75°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 64%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
70/61°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

4 SATA ODGOVARAO NA PITANJA: Dečak ubica iz Ribnikara otkrio kako je došao do oružja za masakr!

Saslušanje dečaka ubice koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar 3. maja ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja je završeno.

Iz sudnice u kojoj je uspostavljena video-veza sa psihijatrijskom ustanovom u kojoj dečak boravi, izašli su advokati koji zastupaju porodice ubijenih, kao i troje roditelja, prenosi Kurir.

-Saslušanju su prisustvovali advokati porodica, troje roditelja iz dve porodice, branilac oca dečaka kao i tužilac Višeg javnog tužilaštva koji je vodio ispitivanje. Dečak je saslušan putem video-linka i odgovarao je na sva pitanja koja se tiču postupka koji se vodi protiv njegovog oca zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti – potvrđeno je za medije.

PROČITAJTE VIŠE:

Ispitivanje je trajalo četiri sata. Roditelji žrtava su iz sudnice izašli vidno potreseni.

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja zastupa jednu od porodica, potvrdila je da je dečak saslušan putem video linka i da je saslušanje završeno.

Nakon što je izašla iz sudnice, advokatica koja zastupa oca dečaka ubice izjavila je da je dečak na saslušanju potvrdio ono što je ranije izjavio njegov tata.

-Dečak je na saslušanju potvrdio ono što je otac ranije izjavio i objasnio o načinu na koji je otac čuvao i skladištio oružje. On je izjavio da mu otac nije prvi put omogućio kontakt s oružjem. Dečak je izrazio kajanje zbog svega što je uradio – rekla je advokatica.

POVEZANE TEME:

JANKO JE PONOS SRBIJE: Mladi Užičanin postao svetski šampion u radio-amaterizmu! (FOTO)

RAZNEŽILA BALKAN: Dušanka odvela baku prvi put na more, njen osmeh rekao je sve! (VIDEO)

“BODRILI SMO JEDNI DRUGE”: Potresna ispovest Srbina nakon puštanja iz kosovskog zatvora! (FOTO)

Izvor: Kurir
Foto: Nova.rs

YOU MAY LIKE