Chicago
36°
Ведро
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 9mph S
Влажност: 74%
Притисак: 29.87"Hg
УВ индекс: 0
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 2 meseca ranije

By Serbian Times

ZORICA RADI DVA POSLA U AMERICI: Pokazala kako izgleda radni dan, a evo koliko novca zaradi! (VIDEO)

Kako se bliži početak turističke sezone tako sve više sezonskih radnika iz Srbije odluči da se oproba u nečemu drugačijem, a kako su radnici gotovo uvek potrebni u ugostiteljstvu, mnogi odluče da se baš oprobaju u ovoj branši.

Zorica je otišla u Ameriku kako bi uspela da zaradi nešto novca, a kako radi čak dva posla, svoja iskustva redovno deli sa svojim pratiocima na TikTok platformi.

Ranije je objasnila koliko uspe da zaradi na poslu u prekookeanskoj zemlji, a sada je pokazala i kako izgleda jedan njen dan na poslu.

@zorica.barth Sezona u Americi 🇺🇸 #amerika #workandtravel #foryou #hrvatska #balkan #usa #j1 #posa ♬ original sound – Zorica Barth

-Radim u sportskom klubu u kuhinji na hladnoj lniiji, to znači da pripremam deserte, salate i neka hladna jela. Priprema za večeru je dugotrajan proces jer imamo bogat meni, a u slučaju da smo pripremili sve za nas, uvek pomognemo kolegama na drugim linijama – istakla je odmah Zorica prikazavši segmente njenog radnog prostora i okruženja.

-Na pola smene napravim kafu, da me malo “oživi” – kratko se našalila, potom nastavila:

-Prvo dobijemo kartu i na njoj vidimo koje je jelo naše i da li imamo nešto što moramo ranije napraviti. Onda cela kuhinja radi zajedno, svaka linija priprema svoje jelo. Sve mora biti dekorisano, a u ponudi imamo pice, stejkove, morske plodove… Sve stavljamo na tacnu i onda naš šef kuhinje to dovršava ako je potrebno. Na kraju uvek tu budu i deserti.

PROČITAJTE VIŠE:

I sigurno dok posmatrate ovaj njen video, pitate se šta se dešava sa hranom koja na kraju radnog dana ostane neiskorišćena.

-Na kraju smene uvek ostane nešto hrane i onda to malo pojedemo tamo, naravno sve što ostane od gostiju ide isto nama. Mi zapravo jedemo previše i nismo nikada ni gladni ni žedni. Zatim radimo prep listu za dan nakon i celu kuhinju detaljno čistimo. Zapravo, jako zabavno! – zaključila je Zorica.

Zorica inače radi i kao server, a kako je ranije istakla na prvom poslu je za 20 sati rada dobila 350 dolara, a na drugom poslu za 56 sati dobila sam 1.100 dolara, što je 1.450 dolara za nedelju dana.

POVEZANE TEME:

SRPSKA ŠKOLA IMA NAJBOLJI METOD UČENJA NA SVETU! “Malac genijalac” počeo upis u Čikagu, program garantuje bolji uspeh u školi, razvoj intelekta i pažnje! (VIDEO)

KONAČNO DOBRA VEST ZA IMIGRANTE U NEMAČKOJ: Vlada usvojila novi zakon, brže do papira i dvojnog državljanstva!

“DAJEŠ ZDRAVLJE ZA PARE, GORE OD ROBIJE”: Zorica radi i po 13 sati u Americi, a njena ispovest potresla je dijasporu!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen TikTok @zorica.barth

YOU MAY LIKE