Connect with us

sport

ZLATNA KOŠARKAŠICA POBEDILA KORONU: Sonja Vasić: Tokio, vidimo se!

Published

on

Srpska košarkašica Sonja Vasić, koja je nedavno bila pozitivna na testu na koronavirus, preko Instagrama zahvalila je javnosti na podršci tokom teškog perioda i poslala poruku: “Tokio, vidimo se”.

Vest da je Sonja Savić pozitivna na koronavirus snažno je odjeknuo u srpskoj javnosti. Ipak, čini se da će najbolja igračica nedavno završenog Evropskog prvenstva biti u sastavu “lavica” na Olimpijskim igrama.

Sonja i njen suprug, takođe olimpijac, Miloš Vasić propustili su dobar deo priprema košarkaškog, odnosno veslačkog tima, ali će braniti boje Srbije u Tokiju.

ZAJEDNO NAPADAJU MEDALJE U TOKIJU: Sonja i Miloš Vasić

“Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje među tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbulentne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svesni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude”, napisala je Sonja na svom Instagram nalogu i dodala:

“Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se.”

Sonja Vasić će uz Filipa Filipovića nositi srpsku zastavu na ceremoniji svečanog otvaranja.

Olimpijske igre u Tokiju na programu su od 23. jula do 8. avgusta.

Izvor: RTS.rs Foto: Instagram / Sonja Vasić

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement