Connect with us

aktuelno

ŽIVELA SRBIJA! DOGODINE U PRIZRENU! 40.000 Argentinaca klicalo Kusturici na turneji po Južnoj Americi! (VIDEO)

Published

on

Emir Kusturica i The No Smoking Orchestra održali su sinoć u Kordobi u Argentini treći od 8 koncerata na oproštajnoj turneji u Južnoj Americi. Prethodna dva koncerta bili su u Bogoti u Kolumbiji, gde su Profesor i njegovi muzičari svirali pred prepunim dvoranama.

Na koncertu u u Kordobi u Argentini nastupili su pred više od 40.000 ljudi, u jednom trenutku Kusturica je na bini bio sa zastavom Srbije u rukama…

-Živela Srbija! Dogodine u Prizrenu“ – klicali su Kusturici Argentinci okupljeni ispod bine, među kojima je jedan bio ogrnut zastavom Srbije.

Koncert u Kordobi bio je i svojevrsno podsećanje na dugododišnje prijateljstvo Kusturice i argentinskog fudbalskog maga Dijega Armanda Maradone.

Gradonačelnik Kordobe Emiru Kusturici uručio je povelju „Počasni građanin Kordobe“ i ključeve grada.

OSVAJAJU JUŽNU AMERIKU: Emir Kusturica sa menadžerom Ganetom Pecikozom

Prekosutra je veliki koncert u Buenos Airesu, odakle Kusturica sa svojim bendom putuje za Santijago u Čileu, a turneju završava koncertima u Meksiku… Dva koncerta su zakazana u Meksiko Sitiju a još jedan u Gvadalahari. Svi koncerti su unapred rasprodati.

Emir Kusturica bi u narednim danima trebao da se sretne i sa svojim priljateljem, bivšim predsednikom Urugvaja Hose Muhikom.

Kusturici i The No Smoking Orchestra u hotelu u Bogoti društvo je pravio meksički glumac Marco de la O, koji u popularnoj Netfliks seriji “El Chapo” glumi meksičkog narko-bosa El Čapa Guzmana. Tom prilikom je i nastala ova fotografija sa menadžerom turneje Sašom Čamurom.

I EL ČAPO VOLI “PUŠENJE: Sale Čamur i Marco de la O

Tekst: Serbian Times/Iskra Foto: Saša Čamur Video: Dragan Teodorović – Zeko

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement