Chicago, IL
46°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 50%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
45°F
45°F
45°F
45°F
43°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

ŽESTOKA PUCNJAVA U KALIFORNIJI: Ubijeno troje ljudi, među njima dva policajca! (VIDEO)

Tri osobe – dva policajca i jedan osumnjičeni, poginule su u pucnjavi u gradu El Montiu u južnoj Kaliforniji, saopštile su vlasti, dodajući da su policajci upucani na dužnosti dok su odgovarali na izveštaj o mogućem ubodu nožem.

Do pucnjavnje je došlo kada je policijska uprava El Montiu reagovala na moguće ubadanje nožem, navodi se u saopštenju policije.

Dvojica policajaca koji su upucani prebačeni su u Medicinski centar gde su preminuli od zadobijenih povreda, saopštile su vlasti.

Osumnjičeni za pucnjavu, neidentifikovani muškarac, takođe je ubijen tokom razmene vatre, saopštilo je odeljenje šerifa okruga Los Anđeles.

Imena ubijenih nisu saopštena. Lokalni medij KTLA javio je da je jedan od policajaca 22-godišnji veteran policijske uprave El Monte, dok je drugi bio pripadnik policijskih snaga manje od godinu dana.

“Grad El Monti je tužan i šokiran zbog večerašnje tragične pucnjave u kojoj su poginula dva naša policajca”, dodaje se u saopštenju policije.

Odeljenje šerifa okruga Los Anđeles istražuje incident.

Nasilje oružjem u Sjedinjenim Američkim Državama je pod lupom nakon prošlomesečne pucnjave u osnovnoj školi u Juvaldeu u Teksasu, u kojoj je poginulo 19 dece i dvoje nastavnika, i pucnjave u supermarketu u Bafalu u Njujorku, u kojoj je ubijeno 10 ljudi.

Masovna pucnjava u Juvaldeu i Bafalu podstakla je nove napore u američkom Kongresu da donese strožije savezne zakone o kontroli oružja.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RTS
Foto: Printscreen YouTube / KTLA 5

YOU MAY LIKE