Chicago, IL
63°
Fair
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 15mph SSW
Humidity: 51%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
61°F
61°F
61°F
61°F
61°F
MonTueWedThuFri
63°F / 48°F
66°F / 59°F
66°F / 50°F
57°F / 45°F
57°F / 41°F

Published 5 years ago

By Vera

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ STIŽE “PREKO BARE” Američki mediji o srpskom pevaču

Jedan od najpopularnijih muzičara u EX YU regionu, Željko Joksimović, uskoro kreće na američku turneju gde će da održi tri ekskluzivna koncerta, u Torontu (30. avgust), Njujorku (31.8.) i u Čikagu (1. septembar).

Mada još nije kročio na severno-američko tlo, tamošnji mediji su već pokazali interesovanje za zvezdu sa Balkana. Tako je ugledni časopis “Health Fitness Revolution”, koji broji preko 11 miliona čitalaca na svom online izdanju, objavio intervju sa Joksimovićem, govoreći o našem muzičaru isključivo u superlativima.

Željko je predstavljen kao pevač, kompozitor, producent, izvođač brojnih instrumenata, osoba koja tečno govori grčki, engleski, francuski, ruski i poljski jezik, uz maternji srpski.

Publici u SAD je navedeno i da je Joksimović postao poznat široj javnosti sa 12 godina, kada je kao harmonikaš osvojio nagradu na prestižnom muzičkom festivalu u Parizu, a istaknuti su i njegovi uspesi na Eurosongu, odnosno koncerti na velikim stadionima za koje se traži karta više.

Fokus intervjua je bio na fitnesu, ishrani, i drugim navikama vezanim za zdravlje i način života.

Osnivač i vlasnik magazina je Samir Bečić, čovek koji je između ostalog 4 puta dobio nagradu za najboljeg fitness trenera na svetu i u SAD, i više od 20 puta proglašen je za  najuspešnijeg u Teksasu. Lični je savetnik za zadravlje gradonačelnika Hjustona, a druži se sa Arnoldom Švarcenegerom, Čakom Norisom, Dr. Ozom i drugima. Čest je gost na mnogim nacionalnim TV stanicama.

Tekst i foto: Promo

YOU MAY LIKE