Connect with us

Amerika

“ŽELELI SMO DA UČINIMO NEŠTO VELIKO”: Poslodavac iznenadio zaposlene bonusom od 10 miliona evra, njihova reakcija je posebna priča

Published

on

Svaki od 198 zaposlenih dobili su novac u odnosu na godine rada u toj kompaniji, neočekivani bonus u proseku je iznosio oko 50.000 dolara

Kada je kompanija koja se bavi prodajom nekretnina iz Baltimora “Sent Džon Propertiz” podelila crvene koverte zaposlenima na svojoj godišnjoj zabavi u subotu, niko nije znao šta da očekuje.

Tako je 198 službenika dobilo neočekivane bonuse u proseku od oko 50.000 dolara, i to je ličilo na pravo božično čudo. Svi bonusi ukupno su činili iznos od deset miliona evra.

POSLODAVAC ZA POŽELETI: Zaposlenima poklonio devet miliona dolara

Predsednik kompanije Lorens Mejkranc rekao je za CNN da je ta firma ispunila svoj glavni i najveći cilj da se razvije do 20 miliona kvadrata u nekretninama, i to udvostruči kroz 14 godina.

Želeli smo da uradimo nešto da zahvalimo svim našim službenicima koji su nam pomogli da postignemo taj cilj, i želeli smo da učinimo nešto veliko” kazao je on.

Svaki zaposleni dobio je novac u odnosu na godine rada u toj kompaniji. Najmanji bonus iznosio je 100 dolara, za zaposlenog koji je upravio bio primljen i nije još ni počeo da radi u toj firmi. Najveći bonus bio je 270.000 dolara.

“Ovo je bio jedan od najdirljivijih događaja kojima sam prisustvovao. Vrištali su, plakali, smejali se, grlili nas” kazao je direktor.

Ponosni smo na naše zaposlene, dodao je.

“Oni su osnova i razlog za uspeh naše kompanije. I želeli smo da im kažemo veliko hvala, izgleda da smo uspeli u tome”, zaključio je.

IZVOR: N1 FOTO: Printscreen/Vimeo

Advertisement