Chicago
36°
Ведро
6:56 am4:21 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 10mph SW
Влажност: 68%
Притисак: 29.93"Hg
УВ индекс: 0
ЧетПетСуб
50/37°F
43/39°F
45/37°F

Published 2 sedmice ranije

By Serbian Times

ŽARKO JE U AMERICI RADIO KAO MOLER: Jedno veče je izašao sa Divcem i Peđom na večeru, a ujutru na poslu dočekalo ga je iznenađenje!

Naš proslavljeni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini posle borbe s teškom bolešću.

Ostaće upamćen kao jedan od najtalentovanijih glumaca na prostorima bivše Jugoslavije. On se osim svojim talentom istakao i posebnim šarmom i tajanstvenošću svojstvenom melanholicima, što ga je činilo jednim od naših najboljih glumaca svih vremena.

Žarko je bio i veliki ljubetelj sporta.

Jednom prilikom otkrio zanimljivu anegdotu iz vremena kad se sa Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem družio u Njujorku.

Naime, dok su Vlade i Peđa igrali za Sakramento, kad god bi gostovali u Njujorku pozvali bi svog prijatelja Žarka na večeru, a jedan njihov susret bio je posebno zanimljiv.

PROČITAJTE VIŠE:

Žarko, koji je u tom perodu radio kao moler u Americi, došao je sa proslavljenim košarkašima u jedan od najluksuznijih restorana u Njujorku – Ćiprijani.

“Uvek bi nas Vlade Divac i Peđa Stojaković, kada god bi dolazili u Njujork, kada je Sakramento gostovao, pozvali na večeru, odgledamo utakmicu i odemo na večeru. Bio je neki Ćiprijani, i sad tu da se Anita i ja borimo sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, ali bez obzira na to koliko hoćeš i želiš, samo onako pogledaju u fazonu ‘nemoj molim te'”, rekao je u Laušević i dodao:

“Tu je neko vino koje ne znam ni koliko košta. Pošto noćni život u Njujorku ne poznajem, jer ne izlazim, ja sutradan mamuran dolazim i shvatim da radim moleraj prva vrata do Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a sinoć je taj ceh bio ne znam ni koliko”.

POVEZANE TEME:

“JA SAM PRAVA DARA IZ JASENOVCA”: Životna ispovest žene koja je preživela najstrašniji logor sa samo sedam godina! (VIDEO)

TATJANA VIŠE NEĆE MOĆI DA PREDAJE: Hiljade ljudi potpisale da ranjena nastavnica iz Ribnikara dobije nacionalnu penziju!

RASTANAK U SUZAMA: Nikola objavio snimak odlaska u Nemačku i ganuo celu Srbiju! (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Twitter; Nova.rs Vesna Lalić

YOU MAY LIKE