Chicago
61°
Fair
6:40 am6:45 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ESE
Humidity: 85%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
MonTueWed
72/63°F
70/61°F
66/61°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

ZAKERBERG OTKAZUJE “BORBU VEKA”: Ilon Mask je neozbiljan, vreme je da se krene dalje!

Duel između Ilona Maska i Marka Zakerberga, o kojem se već nedeljama priča, možda se neće ni održati jer je prvi čovek „Mete“ optužio suparnika da je neozbiljan.

Taman kada smo saznali da će se odmeravanje snaga dvojice bogataša odigrati u Italiji, te da će tema biti starorimske borbe, sve je opet pod znakom pitanja.

Vlasnik kompanije „Meta“ Mark Zakerberg optužio je vlasnika kompanije „Iks“ Ilona Maska da neozbiljno shvata njihovu potencijalnu borbu u kavezu.

Post by @zuck
View on Threads

„Možemo se složiti da je Ilon neozbiljan i da je vreme da se krene dalje. Ponudio sam konkretan meč. Dejna Vajt (predsednik UFC-a) ponudio je da to bude legalna borba u dobrotvorne svrhe. Ilon neće da ponudi datum, zatim je rekao da mu je potrebna operacija, a sada traži da umesto brobe ima trening u mom dvorištu“, naveo je Zakerberg u objavi na Tredsu.

Mask je u junu napisao na Tviteru da je „spreman za borbu u kavezu“, na šta je Zakerberg uzvratio porukom „Pošalji lokaciju“.

„Ako se Ilon uozbilji u vezi sa datumom i borbom, zna kako da me nađe. U suprotnom, treba da produžimo dalje. Fokusiraću se na borbu s ljudima koji to ozbiljno shvataju“, poručio je Zakerberg.

POVEZANE TEME:

MASK RAZGOVARAO SA PREMIJERKOM ITALIJE: Ugovara borbu protiv Marka Zakerberga u antičkom rimskom teatru!?

ČUDO U NAJVEĆEM AMERIČKOM KANJONU: Dečak preživeo pad sa 30 metara visine, pa otkrio kako je došlo do nesreće!

SAN FRANCISKO DOBIJA ROBO-TAKSI: Radiće 24 sata, a evo zašto su mnogi nezadovoljni!

Izvor: RTS
Foto: MidJourney prompt by Serbian Times

YOU MAY LIKE