Chicago
36°
Ведро
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 9mph S
Влажност: 74%
Притисак: 29.87"Hg
УВ индекс: 0
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 1 godina ranije

By admin

ZAJEDNO ZA DRAGANU: Napisala je najlepše pesme o srpskim svetinjama, a sada joj je potrebna naša pomoć!

Verovatno ste imali prilike da čujete pesme “Deca neba”, “Ne damo svetinje”, “Jerusalimska pesma”, “Da vaskrsnu duše naše”…

Ove kao i mnoge druge pesme koje izvodi Hor manastira Bogorodice Trojeručice, napisala je, muzički komponovala i otpevala devojka po imenu Dragana D. Mirković.

Dragana već dvadesetak godina boluje od tumora hrskavice noge zbog čega su joj lekari više puta predlagali amputaciju noge.

Dragana je pre više meseci započela terapiju koja daje rezultate i tumor je počeo da se smanjuje. Međutim, terapija košta 1000$ mesečno, to je novac koji ova devojka praktično ne može da zaradi kao ni njena penzionisana majka sa kojom živi.

Zato je na sajtu GoFundMe pokrenuta akcija u nadi da ćemo zajedno moći da skupimo dovoljno novca da pomognemo Draganu.

Ako želite da pomognete, a možda niste sada u mogućnosti da date donaciju, ako budete u prilici podelite ovu akciju sa vašim prijateljima i pomolite se za Draganino zdravlje.

Dragana nam je podarila pesme koje ukrašavaju naše školske priredbe, Litije i crkvene skupove koje nam daju mir i krepe nas, pomozimo joj prema svojim mogućnostima da pobedi bolest i iznedri nam još mnogo pesama.

Ohrabrimo je da nastavi sa borbom, kao što je ona mnoge ohrabrila sa pesmom koju je napisla za odbranu Svetinja u Crnoj Gori, kao i svim njenim drugim pesmama sa kojima nas hrabri.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: GoFundMe

YOU MAY LIKE