Connect with us

Amerika

ZAJEDNO DO POBEDE: “Srbi za Trampa 2020” i zvanično postali deo Trampove izborne koalicije!

Published

on

Tri nedelje nakon službenog početka kampanje “Srbi za Trampa 2020”, pokret “Srpski Amerikanci za Trampa 2020” postao je zvanični deo koalicije u kampanji za ponovni izbor predsednika Donalda Dž. Trampa.

Kampanju “Srbi za Trampa 2020” pokrenule su dr Olga Ravasi i gospođa Pamela Collins, kako bi promovisali građanski angažman srpskog rasejanja u Sjedinjenim Državama, tokom ovog teškog perioda za našu zemlju.

„Tako smo ponosni na ovaj trenutak i konačno znamo da su predsednik Tramp i njegov tim čuli naše glasove, a naš naporan rad i posvećenost su se isplatili. Motivisani smo više nego ikada pre da izaberemo svog, verovatno najboljeg predsednika u istoriji Amerike, budući da se nacija suočava s egzistencijalnom krizom, a u ovom velikom vremenu nestabilnosti potrebno nam je snažno vodstvo predsednika Trampa, poverenje u teške odluke koje donosi, i zakon i red “, rekle su dr Ravasi i gospođa Collins.

OD SADA I ZVANIČNO: “Srpski Amerikanci za Trampa” u predsedničkoj koaliciji

Amerikanci srpskog porekla se nikada ranije na ovom nivou nisu organizovali kako bi podržali nekog kandidata, posebno predsedničkog. Štaviše, ovo je prvi put da su Srbi kao zajednica zvanično prepoznati u predsedničkoj kampanji.

Dr Ravasi je dodala: „U daljoj koordinaciji sa službenom kampanjom planiramo da nastavimo sa promocijom ove inicijative, i formiramo snažne timove u svakoj ključnoj državi. Cilj da se mobiliše oko milion Srba-Amerikanaca i Amerikanaca sa potpunim ili delimičnim srpskim poreklom širom Sjedinjenih Država da se pridruže pobedničkom timu,  i organizovanim naporima pomognemo ponovni izbor predsednika Donalda J. Trampa”.

Piše: Serbian Times Foto: Privatna arhiva

Advertisement