Connect with us

Srbija

ZABAVA ZA NAJMLAĐE U KARANTINU: Dečji animator nudi besplatne igrice, pesmu i predstave na Youtube kanalu (VIDEO)

Published

on

Ivana je poznata i kao neko ko se našao u ulozi mnogobrojnih Diznijevih junaka na rođendanskim zabavama i na brojnim predstavama koje su se odigravale širom Srbije

Ivana Đoković iz Gornjeg Milanovca godinama kroz animaciju dece u organiziaciji Veseli čuperci ulepšava detinjstvo najmlađima.

Nije čudo da je među ovom generacijom omiljena ne samo kao Ivana, već i kao neko ko maestralno predstavlja Diznijeve junake na rođendanskim zabavama i na brojnim predstavama koje su se igrale širom Srbije.

Kako bi ulepšala i uveselila ove teške dane pred nama, pre svega najmlađima, Ivana je pokrenula Jutjub kanal Ica Šica gde će se, kroz igru, pesmu i predstave potruditi da dopre do svakog doma.

VESELI ČUPERCI: Ivana poziva decu da zajedno kreiraju online zabavu

“Namera mi je da ove dane, kada nismo u prilici da provedemo vreme zajedno u prirodi, na rođendanskim zabavama, u igraonicama, iskoristimo na drugačiji način, da se zabavimo. Bilo bi lepo da svako dete pogleda ovaj prvi video i kaže svoju reč, svoju želju i da svi zajedno učestvujemo u kreiranju ove on-lajn zabave “, kaže Ivana Đokić.

Ona dodaje da prvi video najmlađi mogu videti na Jutjub kanalu Ica Šica Kreativna zabava za decu.

IZVOR: GZS FOTO: Privatna arhiva

Advertisement