Chicago, IL
57°
Cloudy
5:56 am7:40 pm CDT
Feels like: 54°F
Wind: 16mph SSW
Humidity: 44%
Pressure: 29.82"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
55°F
55°F
55°F
55°F
55°F
WedThuFriSatSun
43°F / 36°F
54°F / 45°F
57°F / 55°F
73°F / 61°F
72°F / 57°F

Published 2 years ago

By admin

VUČIĆ ZAPRETIO ‘VEČITIMA’: Ili platite porez, ili idete u blokadu i stečaj!

Država vrši fer raspodelu novca večitim rivalima Zvezdi i Parizanu, ali da je mora više novca da se ulaže u centralnu Srbiju i Vojvodinu, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom otvaranja sektora B5 obilaznice oko Beograda od petlje Orlovača do tunela Straževica.

Kroz izveštaje Malog su mogle da se vide 2-3 važne stvari na kojima država insistira, rekao je Vučić i ocenio da je SD Vojvodina dobila „ne malo“ novca, ali manje od Crvene Zvezde i Partizana, te da je mnogo malo novca dato u centralnu i severnu Srbiju.

Ravnopravno i fer se finansiraju večiti rivali Crvena Zvezda i Partizan, ali je i činjenica da su tim ulaganjima pomognuto da se ova dva kluba takmiče u Evropi, kaže Vučić.

“To ne bi bilo moguće da nije bilo podrške države. Što se tiče njihovog međusobnog odnosa, iz ovoga se vidi da je to kao na apotekarskoj vagi vagano – koliko da dobije Zvezda, koliko Partizan i vidite da smo tu bili apsolutno fer”, naveo je Vučić.

Izašli sa jasnim podacima o plaćanju poreza i porez će morati da plate svi i Zvezda i Partizan, jer će u suprotnom uslediti blokade i stečaj, naveo je predsednik.

“Nadam se da će najviši broj svojih obaveza moći da izmire”, kaže Vučić.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Novosti
Foto: Printscreen Instagram @buducnostsrbijeav; Wikimedia Creative Commons

YOU MAY LIKE