Connect with us

Amerika

VLASNIK PREMINUO, A U TESTAMENTU… Ovaj pas je bogatiji nego što će većina ikada biti! (FOTO, VIDEO)

Published

on

Američki biznismen Bil Doris iz Tenesija pre svoje smrti odlučio se za nesvakidašnji potez, pa je u testamentu najveći deo svog bogatstva ostavio ni manje ni više nego psu.

Doris je preminuo prošle godine, a u testamentu koji je advokat pročitao nakon njegove smrti stoji kako je Doris u nasleđe svom psu Lulu ostavio 5 miliona dolara.

Kako ističu njegovi poznanici, Doris je bio izuzetno vezan za Lulu i posvećivao joj je mnogo pažnje. S obzirom na opis poslova kojima se bavio često je morao da putuje izvan grada, pa se zbog toga uvek trudio da Lulu ostane u dobrim rukama.

WHO KNEW? This dog is worth millions. More people have seen this promo and messaged me asking about this incredible story. WATCH NEWSCHANNEL5 TONIGHT AT 10. It will make you smile.

Posted by Nick Beres NC5 on Thursday, February 11, 2021

Svaki put kada bi Doris morao da ide na poslovna putovanja, brigu o Lulu preuzimala je njegova prijateljica Marta Barton.

“Uvek je ostavljao psa kod mene kada bi išao na put. Ona je zaista dobar pas”, rekla je Barton.

Kako ističe Barton u razgovoru za lokalnu američku televiziju, odluka Dorisa da upravo ovako raspodeli svoje bogatstvo uopšte nije iznenađujuća s obzirom na svu ljubav koju je pružao Lulu.

Pas Lulu i Marta Barton / Printscreen Facebook Watch / Nick Beres NC5

Takođe, Barton je pojasnila kako će prema želji Dorisa ona nastaviti da vodi brigu o Lulu i biće zakonski i službeni staratelj škotskog ovčara.

“U testamentu je stajalo sledeće: ‘Pet miliona dolara biće prebačeno u fond koji će biti formiran nakon moje smrti za njegu mog škotskog ovčara Lulu. Fond treba da obezbedi sve što je potrebno za mog psa, a brigu o njemu će voditi Marta Barton'”, pročitala je deo iz testamenta Barton.

Iako su iza Dorisa ostale i brojne nekretnine, Barton je istakla kako ne želi da razmišlja o tome šta će se desiti s tom imovinom, kao i da joj je u ovom trenutku prioritet briga o Lulu.

“O ostalim nekretninama ne znam apsolutno ništa. Važno mi je da Lulu bude srećna i voljena”, rekla je.

S obzirom da Lulu ima 8 godina, Barton ističe kako je potpuno iluzorno očekivati da će se iznos od 5 miliona dolara za njenu negu potrošiti do kraja života škotskog ovčara.

Iako u ovom slučaju nije precizirano šta će se desiti sa ostatkom novca nakon smrti psa, pravnici u SAD ističu kako praksa iz prethodnih sličnih slučajeva pokazuje da će se ostatak novca verovatno pokloniti humanitarnim organizacijama.

Izvor: Klix.ba
Foto: Printscreen Facebook Watch / Nick Beres NC5

Advertisement