Chicago
64°
Mostly Cloudy
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 1mph ESE
Humidity: 84%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
SatSunMon
77/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 4 years ago

By admin

VLADE DIVAC PRAVI SUPER TIM: Još jedan Jugović u Sakramento Kingsima!

Crnogorski centar Nikola Vučević će od “kraljeva” dobiti ponudu od 25 miliona dolara za ugovor na četiri sezone, a ako pristane pridružiće se srpskoj koloniji u prestonici Kalifornije, koju osim Divca čine i Peđa Stojaković, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica

Generalni menadžer Sakramento Kingsa, Vlade Divac, rešio je da nakon dovođenja srpskog trenera Igora Kokoškova u stručni štab gde će biti pomoćnik Luku Voltonu, ekipu pojača još jednim čovekom sa naših prostora – sjajnim centrom Orlando Medžika Nikolom Vučevićem.

Kako javljaju dobro obavešteni izvori američkih medija, crnogorski centar Nikola Vučević će od “kraljeva” dobiti ponudu od 25 miliona dolara za ugovor na četiri sezone, a ako pristane pridružiće se srpskoj koloniji u prestonici Kalifornije, koju osim Divca čine i Peđa Stojaković, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Koletaralna šteta u ovoj priči će verovatno biti aktuelni prvi centar Kingsa, Vili Koli-Stajn, kome sledeće godine ističe ugovor pa će verovatno dobiti odrešene ruke u izboru nove sredine.

Divac će u pokušaju da dovede Vučevića imati konkurenciju u menadžmentu Dalas Maveriksa, ali i Orlando Medžika, koji najavljuje da neće tek tako pustiti niz vodu igrača koji je najzaslužniji za to što su se ove godine plasirali u plej-of.

Nikola Vučević trenutno ima status “slobodnog agenta” i može da pregovara sa svim zainteresovanim klubovima, a u toku poslednje sezone u “magičnima” zaradio je 12,75 miliona dolara.

Nikola je sin poznatog košarkaša Bore Vučevića koji se proslavio u dresu sarajevske Bosne, a karijeru nastavio i okončao u Belgiji početkom devedesetih.

E.S.T.

YOU MAY LIKE