Chicago
36°
Ведро
6:56 am4:21 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 10mph SW
Влажност: 68%
Притисак: 29.93"Hg
УВ индекс: 0
ЧетПетСуб
50/37°F
43/39°F
45/37°F

Published 1 godina ranije

By Antonije Kovačević

(VIDEO) UKRAJINAC NAPAO SRPSKOG SVATA PA NOKAUTIRAN: Napadač pomešao srpsku zastavu sa ruskom i pokušao da je otme!

Rat u Ukrajini digao je ceo svet na noge, a da je konflikt između Rusa i Ukrajinaca poprimio veću dimenziju svedoče i podele ljudi širom planete koji podržavaju ovu i onu stranu. U takvoj situaciji ponekad dolazi i do neželjenih situacija i sukoba, a poslednji takav odigrao se u Atini.

Video objavljen na društvenim mrežama prikazuje scenu iz centra grčke prestonice na kojoj se vidi protest Ukrajinaca i građana koji su pružali podršku ukrajinskom narodu. U jednom trenutku ulicom je naišla srpska svadba, a na čelu kolone išla su kola na kojima je, po tradiciji, bila okačena srpska zastava.

A onda je jedan momak napustio grupu demonstranata i krenuo ka kolima, ubeđen da je zastava ruska a ne srpska, te da se radi o provokaciji.

Muškarac je prišao vozilu iz kojeg se vijorila srpska zastava i nasrnuo na vozača. Vozač je izašao napolje i uzvratio udarac napadaču, a onda je usledila razmena udaraca, u kojoj je deblji kraj izvukao Ukrajinac.

Na snimku se može videti da je napadnuti Srbin iskusno, jakim krošeom, oborio napadača na asfalt.

Do eskalacije je došlo kada se u obračunu uključio još jedan muškarac koji je branio napadača, a ubrzo se tu našla i policija s namerom da smiri strasti.

Građani koji su se okupili kako bi pružili podršku ukrajinskoj strani u aktuelnom ratu posmatrali su ovaj incident.

Korisnici Tvitera ostavili su komentare ispod ove objave:

“Kako se brani zastava, stati, gledati zapisivati”;

“Brat zastavnik je bio spreman na njih deset da krene, a kamoli na ovog jadnika”;

“Pa đe ćeš na BARJAKTARA, budalo!!!! O mamu im j**m nenormalnu”;

“Sviđa mi se što je odmah izašao iz kola nije mu ni dozvolio da priđe zastavi. Tako se brani zastava braćo,mada nije mi ni čudno,pošto smo poznati da nikad naša zastava nije zarobljena u ratu”, glase neki od komentara.

Izvor: Espreso /Serbian Times Foto:

YOU MAY LIKE